Nordre Aker Budstikke

De svever i Trollbakkene

En del av hoppgjengen i Trollbakkene mandag kveld. Fra venstre: Leonard Fageraas (10), Ingrid Amdal (12) og Gjermund Ulleberg (9), som hoppet i den store bakken. Foto: PRIVAT/KOLL IL

I skikkelig snøvær tok de sats fra kanten, små og større hoppere i Trollbakkene mandag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2018 kl 08:40

KRINGSJÅ: Mandag kveld arrangerte Koll - i samarbeid med Oslo skikrets - Telenorkarusell- renn i Trollbakkene på Kringsjå.

Hele 23 små og større hoppere deltok i Kollbakken, eller Trollbakkene.

LES TIDLIGERE SAK OM TROLLBAKKENE OG HISTORIEN RUNDT, HER

Ole Jacob Myklebust (8) deltok for første gang i hopprenn, i Trollbakkene mandag kveld. Foto: PRIVAT/KOLL IL

Samarbeid

– Hoppgruppa i Koll har de senere år hatt rundt ti aktive hoppere, det har vi også nå. Koll har et samarbeid med Østre Aker skiklubb, og sammen med Kollenhopp rekrutt er dette de klubbene som har mest aktiv rekruttering av hoppere i Oslo i dag, forteller leder av hoppgruppa i Koll IL, Ketil Sundal.


LES OGSÅ: «Det ensomme hopplivet»

Det snødde tett, også mandag kveld. Men hopprenn ble det på Kringsjå. Her Leonard i svevet. Foto: PRIVAT/KOLL IL

– Bratt læringskurve

Koll har hoppere fra 7 år til 17 år. Eldste utøver, Kristoffer Sundal, blir snart 17 år, og første års junior. Kristoffer er en av landets beste hoppere i sin årsklasse, han har også vunnet hovedlandsrennet de to siste årene.

– Han startet i Kollbakkene for syv år siden, og satte lørdag offisiell rennpers i storbakken på Rena, med 134 meter. Han vant dermed Norgescup-rennet i klasse NC A, nest øverste nivå. Så det går an å starte i det små og lærekurven er svært bratt i disse årene, forteller Sundal videre.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...