Nordre Aker Budstikke

De to jentelagene tapte ikke en eneste kamp

Glade kolljenter på sletta. Foto: MAGNE BREKKE

Kolljentene er med på fotball «for moro skyld.» Men klart det er gøy å vinne!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.08.2016 kl 17:50

EKEBERG: Norway Cup nærmer seg slutten. Et aldri så lite fotballeventyr for veldig mange. Sikkert også for Koll-jentene.

Koll IL som stilte med to jentelag i årets Norway Cup - jenter 11 og 12 år.

Pauline fra Kolls jenter 11 år (hvit drakt) i Norway Cup, her mot Bækkelaget. Foto: MAGNE BREKKE

Lek og samhold

– Begge lagene kom seg ubeseiret gjennom turneringen og imponerte stort. Jenter 12 år vant alle sine kamper, mens jenter 11 år hadde fem seire og en uavgjort, oppsummerer Magne Brekke - lagleder for jenter-11.

Han forteller at det jobbes godt med barnefotballen i Koll IL.


– Med lek og samhold i fokus. De fleste holder på med andre idretter og er med på fotball for moro skyld. Men fotballkamper er gøy og å vinne dem er ekstra stas. Deltagelse i Norway Cup har vært en storartet opplevelse for alle sammen, ifølge Brekke.

Iben og Malin i angrep mot Hvam, siste kampen for Kolls 12-års gamle jenter i Norway Cup 2016.

Iben (12) fra 04-jentene, bekrefter.

SE FLERE BILDER HER

– Gøy å vinne

– Ja vi er jo kanskje med for moro skyld, og laget har det fint sammen hverandre. Men det er veldig gøy å vinne også, sier Iben, som forteller at ingen har faste plasser på laget, men at de bytter på.


Selv om Iben ofte spiller midtbane.

– Vi vant alle utenom en kamp i fjor også, men i år vant vi alle, så vi er vel da enda litt bedre i år! Jeg har til sammen scoret to mål nå i Norway Cup. Men har også noen assister.

Oliva fra Kolls jenter-11 år i farta under Norway Cup. Foto: MAGNE BREKKE

Iben går også på ski, og om vinteren blir det kanskje mest skitrening, og fotball et par ganger i uka. Om sommeren mer fotball.

– Koste oss

– Den siste kampen vår var den aller morsomste å spille. For da visste vi jo at vi hadde gjort det bra i cupen, og vi bare koste oss gjennom kampen, sier Iben.


Og så er det en opplevelse som hun kommer til å huske spesielt godt etter cupen på sletta.

– Vi spilte mot et palestinsk lag, og etter kampen så danset vi alle sammen i en stor ring. Annenhver spiller fra hvert lag. Det var veldig fint, forteller Iben videre.

SE FLERE BILDER HER

Over til Lyn

Men det er siste året med fotball i Koll, for når jentene går over i 13-års klassen, så går de også over til naboklubben Lyn.

– Mange av jentene skal som meg over dit til neste sesong. I tillegg kjenner jeg jo flere av jentene som allerede spiller på Lyn, sier Iben og legger til.


– Jeg vil bare si at vi har verdens beste trenere. De er litt strenge noen ganger, men det er jo hvis vi tuller for mye!

Flere Norway Cup-saker

Med Jenny i kalasform på Lyns jenter 17-lag

Sola og spillerne skinner på sletta.

Her kan du lese om Maria som spiller hele to år opp - fra 05 til 03.

Skeidgutta junior er i A-sluttspillet.

Norske leger har hjulpet blinde og svaksynte afrikanske barn som nå har eget lag med i Norway Cup.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post![/

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...