Nordre Aker Budstikke

De vil ha deg med!

Foto: NYDALEN SKIKLUB

Barna skal bli fortrolig med skogen og lære bruk av kart og kompass. Og er det foreldre som trenger opplæring, så står en tidligere verdensmester klar til å hjelpe.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2017 kl 08:35

NYDALEN: Løp og Lek er Nydalen Skiklubs tilbud til de yngste, fra åtte år.

Fortrolig med skogen

– Målsetningen er å gjøre barna fortrolig med skogen og lære dem bruk av kart og kompass. Opplegget er populært og ukentlig deltar oppimot 130 barn på treningen. Årets treninger starter onsdag etter påske, 19. april klokken 1800 fra sandvolleyballbanen ved Frysja, forteller Bjørn Hauge i Nydalen Skiklub til Nordre Aker Budstikke.

Hver onsdag frem til sommerferien skal de møtes.

Foreldredrevet

– Treningen er foreldredrevet og hver aldersgruppe har minst to foreldretrenere, som følger gruppene gjennom sesongen. For å skape ekstra trygghet i skogen for de yngste er det nødvendig at foreldrene er med egne og andres barn ut i skogen i starten, forteller Hauge videre.

Foto: NYDALEN SKIKLUB


Foreldrene kan også få opplæring i bruk av kart og kompass, av ikke dårligere enn en tidligere verdensmester i orientering: Anne Berit Eid.

b]LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...