Nordre Aker Budstikke

Den store syretesten

Ola G. Bustad (46) - en av Nordre Akers veldig spreke voksne menn - forteller deg hvor, og hvorfor, du bør gå på ski, for å komme i best mulig form. Også med video - se filmen her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 14:43

GREFSEN/KJELSÅS: Til daglig arbeider Ola G. Bustad (46) i Skiforeningen. Flere onsdager fremover nå, så arrangerer Oslo Bredriftsidrettskrets skikarusell i Holmenkollen. Ola, som definitivt er en av Nordre Akers veldig spreke voksne menn, har nå laget en liten film, som skal oppmuntre flere til å delta i bedriftsidrettens skikarusell - se filmen lenger ned i saken.

- For det første så synes jeg jo disse OBIK-rennene er veldige morsomme. Her er det lave skuldre, men med "kappestrid". Veldig spreke og raske skiløpere, men også de som tar det hele litt mer med ro. Den blandingen liker jeg godt, her kan alle være med, oppfordrer Ola.

Les også: Størst av alle er Storo

Nær døden-opplevelse

Men for all del - løypa i OBIKs skikarusell, er på ingen måte noe barneskirenn heller.

- He, he, kan vel kalle det en «nær døden»-opplevelse på toppen, men så er det såpass variert løype at det går fint å ta seg inn igjen. Men uansett løype, så går jo helt fint å tilpasse akkurat for tøft man selv vil ha det. Denne løypa er en helt topp måte å komme seg i best mulig skiform på. Det er fortsatt flere onsdagsrenn igjen, til for eksempel å lade opp til Holmenkollmarsjen, sier Ola.


- Som selv har gått aktivt på ski, og egentlig aldri sluttet med det heller. Jeg trener fortsatt mye selv, og liker også fortsatt å konkurrere. Det er jo en fin måte å måtte holde seg i form på.

Les også: 12000 har sett på dette huset

Gode treningsbudskap

Han legger ut gode treningsbudskap i ny og ny, som «02snapper». Nå sist altså filmen fra Holmenkollen onsdagkvelden, og som ligger på YouTube. Også under navnet "Den store syretesten".

Se video her:

- Jeg er jo opptatt av at folk holder seg i form, og at folk trives med å være ute. Enten om det er å ta på seg sekken og gå til og fra butikken, eller på et mer høyt og intensivt nivå, sier den spreke Nordre Aker-mannen.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 har Nordre Aker Budstikke blitt relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Meld deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...