Nordre Aker Budstikke

Den suverene mesteren mot tabelljumboen

Lyn tapte 2-5 mot KFUM hjemme på Bislett i sjette serierunde. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Det var den suverene toppen mot ettpoengs-bunnen som møttes på Bislett torsdag kveld. Og selv om Lyn fikk scoring 1-2 like før pause, så dro KFUM skikkelig ifra i andre omgang.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.05.2015 kl 22:39

BISLETT: Bare tre dager etter Lyns forrige seriekamp – kampen som på alle måter var blysvart (draktene, spillet og lyset i Vallhall) og som endte med at Vålerengas andrelag valset over Lyn med 5-0 – tok de i mot KFUM på Bislett.

– Det gikk for fort for oss, og vi greier ikke henge med i svingene, sa Lyn-trener Trond Andersen etter VIF2-kampen

LES OM KAMPEN: Vålerenga senket Lyn med hattrick. Og så et par mål til

Men selv om det naturlige sollyset over Bislett var mer optimistisk enn innendørsbelysningen i Vallhall på mandag, var kamputsiktene alt annen enn lyse.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Ingen har slått KFUM

Motstander KFUM lå før kampen ubeseiret på tabelltoppen etter fem kamper. De hadde 14 scoringer, og 15 poeng. Kun ett mål hadde guttene fra Ekeberg sluppet inn i eget nett i år.

På tabellens 14. plass ligger Lyn. Med ett stakkarslig poeng og en målforskjell på 2-12, er det et hav som skiller de to.

Se bildegalleri fra kampen Lyn-KFUM her!

Rødt, hvitt og blått for Lyn

De sorte bortedraktene til Lyn var byttet ut med hjemmedrakter i rødt, hvitt og blått.


Rundt banen ble det imidlertid fargerikt. Bastionen byttet cornerflaggene med regnbueflagg. Brann ble nektet et tilsvarende stunt av NFF 16. mai.

LES OGSÅ: Lyn spalten: Helsort i Vallhall. Hvilken farge får torsdagen på Bislett?

Men det gikk ikke torsdag heller. Torstein Andersen Aase klinket inn to mål for KFUM i løpet av 40 minutter. Men likevel, i minuttet før pause fikk Lyn en scoring, ved Mahmod Hejazi.

Etter pausen tenkte kanskje KFUM at det var på tide å vise hvem som er fotballsjefen i «Trikkeligaen». Igjen samme mann, Torstein Andersen Aase, økte ledelsen til både 1-3 og 1-4 på Bislett i andre omgang.

LES OGSÅ: Klart for nytt bydelsderby 2. pinsedag: Kjelsås har et forsprang på Skeid

Scoret like mange som på fem kamper

Men Lyn kjempet, og fikk en scoring til helt på tampen i det 90. minutt. 2-4 ved Andreas Bjørgve. Men like etter gjorde KFUM det samme, og KFUMs Cato Valøy satte inn sluttresultatet på Bislett torsdag kveld - 2-5 til gjestene.

Dermed har KFUM 19 scoringer så langt i sesongen. Lyn, med sine to mål i kampen, doblet antall mål totalt, med sine to nettberøringer. Men det er bare vinneren som får poeng i fotball.

Se bildegalleri fra kampen Lyn-KFUM her!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...