Nordre Aker Budstikke

Det blir Norway Cup i Nordre Aker

Glade skeidgutter på Nordre Åsen, onsdag ettermiddag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Noe som betyr mye fotballmoro, mye jobb og dugnadsinnsats, men ikke minst håper klubbene på viktige ekstrainntekter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2017 kl 08:57

NORDRE ÅSEN: Skeid har for første gang blitt tildelt Norway Cup-kamper på Nordre Åsen.

Cash

– Det betyr to ting for oss. Vi får være med å arrangere Norges største cup. I tillegg tror vi det bidrar til et bra økonomisk løft, og vi kan gjøre sentrale klubbløft som vi ikke ellers kunne gjort, sier daglig leder i Skeid, Steinar Sæthre.

Og så blir det fotballfest, og Skeid gleder seg.

Men å være med å arrangere Norway Cup betyr også mye ekstra arbeid - og mye dugnadsinnsats.

– Fra foreldre, fra medlemmer og fra andre med hjerte for klubben. Vi må dekke inn parkering, sekretariat, kiosk, renovasjon, osv. Vi må nok regne med å ha rundt tjue stykker på jobb til enhver tid, fordelt over alle dagene i arrangementet, legger Sætre til.


– Det er første gang vi har fått tildelt dette, og det er av den enkle grunn at vi har kunstgress. Norway Cup-arrangørene vil ha flere baner med kunstgress, med tanke på at gressbanene blir dårlige dersom det er stygt vær, ifølge Sæthre.

– Kult!

Fotballgutta og en fotballjente, Cecilie, på plass på Nordre Åsen onsdag ettermiddag - selvfølgelig for å spille fotball.

Hva tenker dere om at Nordre Åsen skal være Norway Cup-bane snart?

– Veldig kult!

Hvor kult egentlig - 1 - 10?


– 10, svarer de kommende fotballproffene.

Ikke alle er gamle nok til å være med på Norway Cup i år, men noen av de er det.

Men er det ikke sånn at det er aller mest kult å spille på Ekeberg - under Norway Cup, og i hvert fall ikke her for dere, som spiller på Nordre Åsen hele tiden?

– Det er aller best å spille her. Beste kunstgresset nesten ever!

Er de ganske så enige om.


– Er vel nesten bare Real Madrid som har bedre matte, men det er jo gress da, legger en av gutta til.

– Og så er det kanskje flere som heier på oss, som kommer og ser på oss, hvis vi spiller her, tenker en annen.

Men det skjer jo mye annet på Ekebergsletta også da, jenter og sånn?

– Hæ, hvorfor skal vi se på de?

Rekruttene på Nordre Åsen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Lyn også med på festen

Lyn er den andre klubben i bydelen som skal arrangere Norway Cup-kamper.

– Det stemmer, her blir det kamper fra søndag 30. juli til 3. august. Vi har jo et flott baneanlegg her, og samtidig god erfaring som arrangør av både kamper og cuper og turneringer, sier leder i klubben på Kringsjå, Sjur Skridshol.

– Dette blir både spennende og morsomt, og som kan gi god reklame for klubben og ekstrainntekter. Primært fra parkering og kiosksalg, sier Skridshol.

Lyn Fotball får også Norway Cup-kamper i 2017 - her fra det flotte anlegget på Kringsjå. Foto: KAARE FALKENBERG/LYN FOTBALL DAMER

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...