Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Det er noen fordeler ved å bo hjemme under cupen...

Ett av Lyns to Jenter-14-lag, øverst fra venstre: Brinje, Maria, Othilie, Selma, Melat, Hedda M, Jenny og Live. Midten fra venstre: Leah, Hedda F., Ida, Iben, Stine og Erle. Foran fra venstre: Hanna og Lovise. Foto: PRIVAT

Lynjentene kommer nesten rett fra Gothia Cup til Norway Cup. – Mye mer som skjer på ett sted her, sier Stine Pedersen fra Lyns Jenter-14.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2015 kl 11:14

KRINGSJÅ/EKEBERG: Stine Pedersen og resten av ett av to Lyns Jenter-14-lag, har vunnet en kamp og tapt to kamper så langt i cupen. Det betyr første kampen i B-sluttspill i morgen.

– Det sluttspillet skal vi vinne, sier en blid Stine Pedersen.

– Mye mer enn en cup

Hun og mange av Lyns andre Jenter-14 har nylig også deltatt i Gothia Cup.

– Veldig morsomt å være her og spille kamper i Norway Cup. Men cup er jo mye mer enn bare fotball, og det er skikkelig gøy å være på sletta, se på andre spille, konserter, tivoli og annet, sier Stine.

Sammenlignet med Gothia Cup, hvor ting skjer mer spredt. Likevel, for de som har vært med i Gothia Cup, så er det vanskelig å ikke la seg imponere av de mange fantastiske flotte banene i Gøteborg. Og som også de yngre spiller på i Gothia Cup.

Lange baller?

– Vi liker jo mer småspill - eller mye pasningsspill. De lagene vi har tapt for her i Norway Cup har slått typisk lange baller i bakrom. Det er kanskje det som er lurt når banene likevel er så ujevne mange steder? Jeg synes uansett at vi har fått til mye bra spill så langt, fått roet ned spillet og vært flinke, sier Stine, som er midtbanespiller.

Bedre mat og mer søvn

I tillegg er det litt annerledes å bo hjemme, og ikke på skole, når man er med i cup som er så nærme hjemme.

– Vi jentene har det veldig hyggelig sammen og det var kult å bo sammen på skole i Gothia Cup. Men det som er sikkert, er at i hvert fall maten er veldig mye bedre hjemme, pluss at vi også får mye mer søvn mellom kampene, ler Stine.

LES OGSÅ: Kjelsås-spiller havnet midt i branndrama i Las Vegas

600 spillere

Rundt 600 spillere fra Nordre Aker er nå i gang med Norway Cup. Flest lag fra Lyn, men også mange fra de andre klubbene; Skeid, Kjelsås, Koll, og Korsvoll. Her kan du se alle bydelslagene som er påmeldt.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...