Nordre Aker Budstikke

Det handler om opprykk og kvalifiseringsplass

Det ble en intens kamp i Vallhall da Skeid og Vålerenga møttes til kamp. Foto: KENNETH BERGER

Det blir en spennende høstsesong. Både Lyn og Korsvoll kjemper i toppen, og klarer Skeid å nå kvalifiseringsplass?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2017 kl 08:28

NORDRE AKER: Etter sommerpausen har Skeid spilt to kamper. Nordre Åsen-gutta tapte 0-2 mot Alta, men vant 4-2 mot Nybergsund Trysil.

Tirsdagskveldens oppgjør var borte mot Vålerenga 2. Forrige gang disse to møttes endte kampen i 2-0 til Skeid.

Det ble poengdeling i Vallhall. Skeids David Tavakoli startet showet med mål allerede etter syv minutter.

Trener Tom Nordlie mener dette var en kamp Skeid burde ha vunnet.

– Vi er ganske gode den første halvdelen, og kjører hele andre omgang. Vi er to ganger alene med keeper, og der burde vi scoret, sier Nordlie til lokalavisa.


Dersom det hadde blitt seier i kveldens kamp, så hadde det bare vært seks poeng opp til kvalik-plass. Nå ser Nordlie litt mørkere på det.

LES OGSÅ: – Vi må jo promotere oss selv! Bli med Skeid-spillerne inn i garderoben!

– Litt lengre vei

– Vi har ikke noe mål om å vinne ligaen, vi har heller ikke budsjett til det. Men dersom vi hadde vunnet i kveld, så hadde det ikke vært langt opp til kvalik-plass. Nå er det en litt lengre vei, sier han.

– Vi får bare ta kamp for kamp. Det er en jevn liga, plutselig slår bunnlag Grorud, ikke sant. En ting som er sikkert, er at vi har et veldig spennende lag, og vi har ikke vært noe dårligere enn noen av laga vi har møtt hittil i år, legger han til.

Dagens målscorer, David Tavakoli, presser forsvaret til Vålerenga. Foto: KENNETH BERGER

Målsetninger om Obos-spill

Målet er å spille i Obos-ligaen på sikt. Men da må både budsjett og snittalder på plass, mener Skeid-treneren.

– Vi har ikke evner til å vippe jevne kamper til vår fordel, og vi har tapt tre kamper på overtid på grunn av det. Det er forskjellen mellom de gode laga på topp og det unge laget vi har, som ligger litt over midten, sier han.

– Når det gjelder gull og kvalifisering, så er det nesten umulig med vårt budsjett. Andre forsterker, mens vi mister. Men Obos-liga er et mål på sikt, vi får ta et steg av gangen, avslutter Nordlie.

Mye poengdeling for laget fra Grefsen

Kjelsås tok sommerpause med 2-2 mot Vålerenga, og startet opp igjen med ny poengdeling mot Asker, der resultatet ble 1-1. Etter to uavgjorte på rad, møtte det opp noen rimelige revansjelystne gutter på Grefsen kunstgress mot Brumunddal. Det ble seier, 2-1 til Kjelsås.


I helgen tok gutta turen til Tromsø, der de igjen delte poeng med Finnsnes. 1-1 igjen.

– Ulogisk

Trener Eivind Kampen sier til egen hjemmeside og klubb at han mener Kjelsås var det beste laget i starten, og at andre omgang var noe av det bedre laget noensinne har levert.

– Vi roter det litt til inn mot pause, men andre omgang var noe av det beste vi har levert så langt. Det er ulogisk at vi ikke får med tre poeng, egentlig, sier kjelsåstreneren.

Nå ligger laget fra Oslos tak på 8. plass med 21 poeng. Skeid ligger foran på 4. plass med 24 poeng og en kamp mindre spilt.

Norsk Tipping-Ligaen

I 3. divisjon avsluttet Lyn vårsesongen med 0-2 seier borte mot Tynset, og tirsdag endte det også med seier.


På Bislett stadion stod Raufoss 2 klar til møtet med Lyn. Det var en kamp der topp møtte bunn, men mye mål ble det ikke. Lyn scoret i det 45 minutt, med en fin krosser spilt fra venstre inn i boks, og Anwar D'Vas Pellegrino putter ballen i mål. 1-0 til Lyn, og noe mer ble det ikke.

I skrivende stund ligger Kringsjå-laget på 2. plass med 39 poeng, med en kamp mindre spilt enn serieleder Stabæk 2.

Puster Lyn i nakken

Korsvoll ligger bak Lyn med 33 poeng og en kamp mer spilt enn Lyn. Laget spilte 2-2 mot Lillehammer borte, der Bo Lundström og Stig Markus Hovdal ble dagens målscorere.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...