Nordre Aker Budstikke

«Det kommer til å være en prøvelse å stå på feltet og synge av full hals når det svir så inderlig å tape»

I slike tider skinner det igjennom hvem av oss som virkelig er den ekte fansen vi skryter av at vi er, skrive Lyn-spaltist Fridtjof Grimsrud (midt i bildet). Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Var det virkelig noen som før sesongen trodde at dette skulle bli en lysttur av en andredivisjonsavdeling? skriver Fridtjof Grimsrud i ukens Lyn-spalte, etter tapet mot Harstad.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2015 kl 20:15

Lyn-Harstad. Endelig var det duket for hjemmekamp igjen. Dette var en kamp vi skulle vinne. Tre poeng hadde virkelig gjort seg denne søndags ettermiddagen.

Slik gikk det som kjent ikke og alle poengene ble med Harstad hjem.

LES OGSÅ: Ett poeng til Skeid, ingenting til Lyn og Kjelsås

I timene etter kampslutt fant mange Lynfans frem malingsspannene med svartmaling. Enkelte snakker høylytt om nedrykk og hvordan vi skal bli konger i tredjedivisjon.

Andre velger å gnåle over dårlig innsats hos folk med verv eller jobb i klubben.


Boller deles ut til alle. Det er spilt fire serierunder. Forbedringspotensialet er enormt. Det er det ingen tvil om, men var det virkelig noen som før sesongen trodde at dette skulle bli en lysttur av en andredivisjonsavdeling?

Det kommer til å være en prøvelse å stå på feltet og synge av full hals når det svir så inderlig å tape

Alle, i allefall de fleste, innså realitetene før første spark på ballen var tatt. Det kommer til å bli en beintøff sesong. Det kommer til å butte i mot. Det kommer til å være en prøvelse å stå på feltet og synge av full hals når det svir så inderlig å tape.

I slike tider skinner det igjennom hvem av oss som virkelig er den ekte fansen vi skryter av at vi er. Dette er da ikke noe nytt? Vi har lidd i mange herrens år og kommer sikkert til å lide en del år til før vi er der vi hører hjemme.

Når da skylaget en dag endelig sprekker og solen åpenbarer seg på Oslos vestkant. Da står vi der, da står vi der stolte over at vi aldri ga opp håpet.

Jeg kjenner hjertet slå, jeg vet det er liv langt der inne

I sangen Damefallet sies det at «Lagets bølger slår i takt med våre hjerteslag». Jeg kjenner hjertet slå, jeg vet det er liv langt der inne.

Det jobbes jevnt og trutt. Det gjør det også i Lyn. Laget er ungt og nytt, nysigneringen Big Mac Hejazi viste målteft i debuten. Sett svartmalingen i boden og finn frem rød- og hvitmalingen, 18. mai reiser vi til det fjerne øst.

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter og spaltist

LES TIDLIGERE LYN-SPALTER:


LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...