Nordre Aker Budstikke

Dette er årets langrennsklubb

Her fra et av Kjelsås ILs renn på Langsetløkka sist vinter. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Norges Skiforbund har kåret Kjelsås IL til Årets langrennsklubb. I tillegg fikk tidligere leder, Eivind Selvig, utmerkelse som Årets ildsjel.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.10.2015 kl 19:18

KJELSÅS/OSLO: Tildelingene fant sted under helgens høstmøte i Norges Skiforbund.

LES OGSÅ: SV: – Nå skal Korsvollhallen prioriteres

Ildsjelen Eivind Selvig

Om nominasjonen til Eivind skrives det på skiforbundets hjemmeside:

Fra venstre: Torbjørn Skogstad (leder av langrennskomiteen), Haldis Dahl, Åge Rusten, Svein Olav Bø (Kjelsås IL), Tormod Johnsen, Gabriel Johannessen, Eivind Selvig, Guttorm Øye og Erik Røste (skipresident).

«Leder Kjelsås IL Langrenn 2009-2015, leder organisasjonskomiteen NM jr. 2012, leder av arbeidsgruppe for nytt skianlegg på Linnerudkollen, medlem rennkomite 2011-2015, samt flere andre verv i klubben».


LES OGSÅ: Til vinteren står anlegget på Linderudkollen klart: Årets julegave til skifolket!

Klubben

Om nomminasjonen til Kjelsås Langrenn skrives det:

«Kjelsås IL ble årets langrennsklubb i Norges Skiforbund. Klubben er en av Norges største med 800 aktive barn og ungdommer. Det er mange voksne seniorer, samt turløpere i klubben.»

«Klubben har landslagsutøvere i stallen med sterke meritter. Oslo-klubben har cirka 40 trenere med trenerkurs. Totalt har klubben rundt 100 trenere. På Langsetløkka og Linnerudkollen gjennomfører klubben mange arrangementer.»

LES OGSÅ: Kjelsås ILs store sønn, Eirik Brandsdal er «best i test»


Leder av Kjelsås Langrenn, Pål Jensen, er stolt av at både Eivind Selvig blir kåret som en av årets ildsjeler, men ikke minst også av at Kjelsås blir årets langrennsklubb.

– Et bevis på at Norges Skiforbund annerkjenner Kjelsås som en solid klubb, og som drives godt. En slik utmerkelse er i tillegg også veldig bra for rekrutteringen til Kjelsås IL, sier Jensen.

Her kan du lese om og se bilder fra et av vinterens renn på Langsetløkka: 500 barn i farta – Klart Brandsdal er helten, vi er jo fra Kjelsås!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...