Nordre Aker Budstikke

– Dette er definitivt en suksess

Få måneder siden Oslo Skatehall åpnet. Det er ikke få små og store som er innom - hver eneste dag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2017 kl 06:57

VOLDSLØKKA: – Forrige søndag var det nesten 300 skatere her - i alle aldre, forteller daglig leder Stian Linnes.

Det var stor jubel for mange, da Oslo Skatehall åpnet i januar, på Voldsløkka.

– Vi har hatt tett dialog med brukerne gjennom hele planleggingsprosessen, og tilbakemeldingen fra skaterne er at de er strålende fornøyd. Det er vi selvsagt veldig glad for, sa direktør for Kultur og idrettsbygg i Oslo kommune, Eli Grimsby, i saken fra januar.

– Ett år etter at de første spadetakene ble tatt, er vi stolte og glade over å kunne levere Oslo skatehall innenfor både tid og kost. 12. januar åpner vi dørene til Oslos første innendørs skatehall som er tilpasset alle deler av skate. Dette blir en storstue for rullebrettkjørere i Oslo, la hun til.

– Definitivt suksess!

Noen få måneder senere, er det ikke noe å lure på om hovedstaden trengte en Oslo skatehall, ifølge daglig leder Stian Linnes.


– Dette er definitivt en suksess. I snitt er det 155 besøkende hver dag, i alle aldre, fra 3 år og oppover til nærmere 60.

Og det er mange godt voksne som fortsatt skater, Linnes forteller at 70 prosent av årskortene er solgt til folk over 18 år.

Seniorskate og familieskate

– Mandagskvelden er det seniorskating, da er det opp mot 120 godt voksne som er her og skater. I tillegg har vi familieskating, da er kapasiteten stort sett helt sprengt. Så det bør du kanskje ikke nevne?

– Men klart nå om dagen, varmere og med fint vær, så velger jo noen å skate ute i stedet, sier Linnes.

Uteanlegg

Men de trenger ikke dra så langt for å skate ute. For på lørdag åpnet uteparken ved Oslo skatehall, den er på flere hundre kvadratmeter. Et nærmiljøanlegg, hvor det selvfølgelig er lov å bruke sparkesykkel og andre hjulinger.


– Vi inviterte skaterne til en liten åpningsfest. Det ble servert nesten 100 burgere og 150 pølser. Med musikk og selvfølgelig klipping av snor, forteller Linnes.

Inne er det foreløpig kun skateadgang. Det var det også en diskusjon om i starten, hvorfor ikke sparkesykler og andre sykler. Men Linnes mener nå det var bra at det ble som det ble.

– Det skal være et møte med kommunen nå i juni, så får vi se hva det blir fremover. Men sånn det ser ut så langt - så er det ikke mye ledig plass til andre aktiviteter enn skating i hallen.

Åpningstider og mer info om Oslo skatehall - følg linken.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...