Nordre Aker Budstikke

Norway Cup:

Disse flinke Korsvoll-gutta har spilt seg helt til semifinale!

Korsvoll, gutter 13 år: Fredag venter semifinale i Norway Cup 2018. På laget, bak fra venstre: trener Ghani, Lars Fahre, Jonas Egli, Magnus Mehl, Jørgen Sangholt, Jacob Tonby og Nicolai Wiik Håland. Foran fra venstre: Tollef Etholm, Markus Nguyen, Isak Lindefjell, Henrik Vang, Kristoffer Årflot og Alexander Gulset Moe. Foto: PRIVAT

De vant til og med komfortabelt kvartfinalen - mot Vålerenga.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2018 kl 14:43

EKEBERG: Korsvolls gutter 13 år, Korsvoll 2, har mer eller mindre herjet i Norway Cup 2018, bortsett fra i den første kampen hvor det «bare» ble 2-1-seier over Flatås.

Så møtte de på Hausvik, og knuste motstanderne hele 9-1.

Nordre Land fikk gjennomgå enda mer, 10-0 vant Korsvoll.

Så ventet 32-delsfinale mot Sund. Og Korsvoll-gutta gjorde som de pleier, knuste Sund også, hele 10-2.

Vant mot naboklubben

I 16-delsfinalen ble det et skikkelig lokaloppgjør med naboklubben Lyn, men Korsvoll gikk seirende ut av den kampen også. 5-4 ble resultatet.


Så fulgte Pors - 5-2 til Korsvoll, og i kvartfinalen fikk Vålerenga kjenne på Korsvoll-fotball. Nordre Aker-laget vant komfortabelt 3-0.

– Rå kollektiv prestasjon

– Dette er helt fantastisk innsats av hele laget. En rå kollektiv prestasjon. Mange har gått i samme klasse på skoler i nærområdet Korsvoll. Det er en dedikert trener Ghani og en svært engasjert foreldregruppe. I kveld er det grilling og sosialt på Korsvollhuset for foreldre og søsken. Vi gleder oss til i morgen, forteller støtteapparat og fotballmamma Camilla i klubben.

Det gror godt i Korsvoll-fotballen, gutter 13 år hadde også et lag til med i samme gruppe, Korsvoll 1, men de spilte videre i B-sluttspillet.

Klokken 11.00 fredag

I morgen klokken 11.00 blir det spennende, da er det semifinale på Ekeberg, bane 40.

Vi ønsker gutta all mulig lykke til!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...