Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Disse skal våre klubber møte

Bastionen kunne juble for at Lyn kvalifiserte seg til første runde i cupen. Får de mer å juble for? Foto: Lars Opstad/Kladd.no

Det blir spennende kamper for våre lokale klubber i første runde i cupen. De aller fleste oppgjørene er klubber som er relativt nære hverandre. Det gjelder ikke for Lyns motstander.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.04.2016 kl 14:14

KJELSÅS, KORSVOLL, NORDRE ÅSEN, ULLEVAAL: Disse skal våre lokale klubber møte i første runde i cupen: Korsvoll-Stabæk, Lyn-Tromsø, Ørn/Horten-Kjelsås, Skeid-Strømmen.

LES OGSÅ: Gratis buss til lånt bane

Kampene spilles onsdag 13.april.

Det blir utvilsomt hard motstand for våre lokale klubber. Lyn og Korsvoll får Tippeliga-motstandere på besøk. Sannsynligvis blir det tøffest for Korsvoll som tar i mot Stabæk. Tromsø hjemme er selvfølgelig også en formidabel oppgave for Lyn-gutta.

LES OGSÅ: Slapp med skrekken

To tidligere Lyn-kolleger møtes også i denne kampen. Mikal Aaserud trente Lyn sammen med Lars Petter Andressen i 2010. Andressen er nå assistenttrener i Tromsø. Og han gleder seg til gjensyn med hovedstaden.

- Jeg er vel fort den eneste som er superhappy med å møte Lyn i cupen. Gleder meg, skriver han i en twittermelding.

- Ja,ja Lars Petter at vi skulle møtes på denne måten neste gang hadde jeg ingen idé om, svarer Aaserud.


LES OGSÅ: Kan ikke rykke opp

- Når vi setter opp første runde er å målet få til flest mulig lokaloppgjør skaper interesse og engasjement rundt om i hele landet. Videre er det kriterier som kort reiseavstand, at lag ikke har møtt hverandre i NM de siste tre årene og at lag Tippeligaen og OBOS-ligaen skal møte lag fra 3. og 4.divisjon, sier Rune Pedersen i NFF i en pressemelding.

Lyn-Tromsø er ihvertfall ikke i kvoten med lokaloppgjør. Og reaksjonene lot da heller ikke vente på seg da NFF offentliggjorde 1.rundekampene.

Det er foreløpig uvisst om kampen spilles på Bislett. Den siste kvalikkampen mot Svelvik spilte Lyn på Røa kunstgress.

Det blir 2.divisjon mot 1.divisjon på Nordre Åsen når Strømmen besøker Skeid på Nordre Åsen. På en god dag kan faktisk Skeid slå Strømmen.

Kjelsås sine sjanser borte mot Ørn/Horten kan man faktisk beregne til å være 50/50.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...