Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Drømmestart for kjelsåsgutten

Stian Pettersen med knallstart i ny drakt for KFUM mot Moss søndag. Foto: ARILD JACOBSEN/NORDSTRAND BLAD

Etter fjorårets sesong i andre divisjon, ble Stian Pettersen (25) hanket inn til nyopprykkede KFUM i førstedivisjon. Og Stian klinte til i første kampen han.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2016 kl 13:08

KJELSÅS/EKEBERG: Kjelsås gjorde slett ingen dårlig fjorårsinnsats, og havnet langt opp på tabellen i andredivisjon. Men det var suverene KFUM som rykket opp til første divisjon.

Stian Pettersen (25) har spilt på Kjelsås lenge, lokal er han også. Men han takket også ja til å bli med KFUM på ferden videre i divisjonen høyere opp.

LES OGSÅ: Den nye idrettsungdomsskolen kommer hit

Debut og scoring

Stian fikk sin debut i KFUM-drakta på søndag på Ekeberg. Hjemmelaget banket Moss hele 3 - 1, og Stian kom på scoringslista i sin første kamp i ny trøye.

– Veldig gøy å score mål i debuten. Jeg fikk en fin stikker, hadde et bra touch på ballen forbi stopperen til Moss og satte ballen i mål, sier Stian til Nordstrand Blad om 2-1 målet.

- Jeg følte meg veldig ønsket her, og det er greit for meg å søke noen nye utfordringer. Det er en divisjon opp, og litt annen fotball, sier Stian også - les hele saken på noblad.no.

LES OGSÅ: Han har spilt fotball både i Lyn og i Kjelsås, fredag gikk han videre i Idol

– Veldig gjennombruddskraft

Trener Ståle Andersen uttalte seg også etter kampen til Nordstrand Blad.

- Vi ser jo på målet til Stian at han en veldig gjennombruddskraft. Han jobber godt, og er en fin to-veisspiller, sier Andersen.

Treningskamper for Kjelsås, Skeid og Lyn

Kjelsås spiller sin første treningskamp mor Godset 2, hjemme på Grefsen stadion 6. februar.

Lyn, som kommende sesong skal spille i 3. divisjon, sparket i gang fotballåret med treningskamp mot Oppsal i Vallhall i helgen. Oppsal er nyopprykket til 2. divisjon. Kampen endte målløst.

– Det er mye som stemmer, men også veldig tydelig hvor vi er for svake. Det skapes alt for lite, og her har vi noe å jobbe med fremover, sa trener Mikal «Mikkis» Aaserud til Lyns nettsider etter kampen.

LES OGSÅ: Hard prøvede supportere ble Årets Navn

Også Skeid testet formen i forrige uke, borte mot FK Tønsberg. Den kampen endte med tap 4-2.

– Det er en typisk første treningskamp. Mye vilje og litt mangel på ro i nøkkelsituasjoner. Vi har mye ballbesittelse og produserer en del bra spill i perioder, sier trener Ørjan Valla til Skeid.no.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...