Nordre Aker Budstikke

Ny trener og 3 nye poeng:

– En fantastisk førsteomgang!

Tomålsscorer i Alta Johnny Buduson - her fra tidligere match. Foto: ANDERS VINDEGG

Tom Nordlie har ledet sin første match med Skeid i helgen, og gleder seg nå veldig til fortsettelsen. I tillegg ble det ingen tap for de andre bydelslagene denne runden.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2016 kl 10:35

NORDRE ÅSEN: Skeidgutta dro til Alta, etter en turbulent uke i Skeidleiren, hvor tidligere hovedtrener Ørjan Valla fikk beskjed om at han ville bli erstattet. Kort tid etter kom nyheten om at Tom Nordlie var erstatteren.

Men etter bortekampen i Alta var den nye hovedtreneren veldig godt fornøyd med det han så.

– Gutta leverer en fantastisk førsteomgang. Vi kunne ledet 0-5 til pause. Med headinger på mål, og også foran mål alene med keeper, forteller Nordlie på telefon fra Alta.

Den nye treneren for Skeids A-lag - Tom Nordlie, her fra pressekonferansen tidligere i uka. Foto: ANDERS VINDEGG

Han fortsetter.

Slurver i andreomgangen

– Men mulig det ble litt for mye skryt i pausen. For vi slurver litt i andreomgang, får to - tre cornere mot oss. Det er litt kaos og vi roter det litt til i andreomgangen. Men likevel en helt fortjent seier, det er jo også spillere ute med skade, så dette er alt i alt veldig bra, mener den nye skeidtreneren.

Nå skal det bygges videre på de gode prestasjonene, men kanskje blir det noen endringer også.

Som Nordlie vil

– Denne matchen bygget videre på samme system som de tidligere trenerne har lagt opp til, kun med noen småjusteringer. Men nå skal vi trene litt mer over i sånn som jeg vil ha det!

Og det er?


– En glidende overgang til 4-3-3, men vi skal bevare det beste fra før, og tilføre noe nytt. Topp syv er jo målet, så skal vi bygge videre derfra, sier Nordlie.

Lært navnene

Som mener han etter bare et par treninger hadde lært seg navnet på alle spillerne.

– He, he, ja det har jeg. Tror det må være tidligere jobb som lærer, som har gjort at jeg har blitt så god på å huske navn!

Mye humor

Og Nordlie koser seg blant skeidgutta.

– Dette er en fin gjeng, og jeg føler virkelig at vi allerede har en fin tone. Og så liker jeg godt at det er så mye humor blant gutta – de byr på seg sjøl!


Nå er det like før nesa hjem til Oslo og Nordre Åsen, søndag kveld.

Stabæk neste

Så starter uka med forberedelser til Nordlies første hjemmekamp med Skeid.

– Det kan bli tøft å møte Stabæk 2 - man vet jo aldri hva slags mannskap de stiller med – hvor mange tippeligaspillere som er med. Men vi skal nå jobbe hardt frem mot neste kamp, satse på mest mulig skadefri tropp, så skal vi se. Jeg gleder meg veldig!

Fra Skeids eget kampreferat står blant annet følgende.

– Etter 9 minutter kommer kampens første scoring. Jens Rongved spiller ballen nydelig igjennom Altaforsvaret til Johnny Buduson som allerede er på løp, og Buduson setter ballen enkelt i mål. En vakker kontringsscoring, oppsummerer klubben.

Buduson igjen

– Etter 30 minutter er det duket for 2-0. Jens Rongved finner Johnny Buduson på venstrekanten. Han dribler seg inn i feltet, og setter ballen strålende til side for keeper og i mål. En strålende enkeltmannsprestasjon av Buduson!

Etter 49 minutter header Alta inn reduseringen.

Hattrick i målgivende

– Men, etter 70 minutter er det klart for dagens tredje Skeidscoring. Jens Rongved noterer seg for hattrick i målgivende pasninger når han legger inn fra høyre. I feltet venter David Tavakoli, som stanger inn 3-1 til stor jubel fra de tilreisende. En svært viktig scoring...

Men etter fire minutter reduserer Alta igjen, men kampen ender 2-3 til gjestene - les hele kampreferatet her.

Tredje

Det betyr at Skeid i andredivisjonligger nå på tredjeplass med 10 poeng i sin avdeling, på topp Tromsdalen og Finnsnes med 15 poeng hver. Follo på en fjerdeplass, men de har også spilt en kamp færre enn de ovennevnte, søndag 8. mai. Follo spiller mandag mot Stabæk 2, som Skeid som nevnt møter i neste hjemmekamp.

Kjelsås

Kjelsås lå under streken før hjemmekampen mot Senja, med bare fire poeng. Etter straffe i starten av andreomgang i den kampen, tok Kjelsås ledelsen 1-0. Mot slutten av andre omgang får gjestene redusering på Grefsen Stadion, og det blir poengdeling mellom laget fra nord og laget på Oslos tak.

Andre hjemmekampen på rad for Kjelsås, hvor hjemmelaget må dele poeng med gjestene.

Lyn og Korsvoll

Lyn i tredjedivisjon har også spilt i helgen, og vant 0-2 borte mot Skjetten, og så langt suveren tabelltopp. Korsvoll i samme divisjon spilte mndag borte mot Grorud 2, og fikk med seg tre poeng hjem - les kampreferat her. Korsvoll ligger nå på andreplass i tredjedivisjon, etter naboklubben Lyn.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...