Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsåsgutta jubler

– En perfekt sesongavslutning!

GRENSEMESTERNE: Foran fra v. Oskar H. Lie, Marcus Støen Fredriksen. Andre rad: Andre rad: Karsten Friis, Sturla Ottesen, Fabian Steen, Sturla Saur og Ulrik Mathias Olsen.
Tredje rad: Gabriel Bøhn, Erlend Hovdhaugen, Ola Romsaas, Mads Falck Rekstad, Olav Indrebø Gjønnæs, og Tobias Gjerustad. Foto: YNGVE MJAALAND

– Grensemesterskapet er et mesterskap hvor de aller beste 14-årslagene fra begge sider av grensen får anledning til å måle krefter mot hverandre, ifølge Bernhard A. Steen i håndballgruppa.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2015 kl 12:25

KJELSÅS: Det ble en knallhelg for Kjelsås håndballgutter 2000, som i helgen spilte sluttspill i Grensemesterskapet, nettopp et mesterskap med både norske og svenske lag.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Bernhard A. Steen i håndballgruppa forteller at Kjelsås Gutter 2000 har i mange år vært et av landets mestvinnende håndballag. De har vært regionsmestre to ganger, de har vunnet en rekke av de mest prestisjefylte cupene, og det hele ble kronet med seier i Petter Wesselcup, det uoffisielle norgesmesterskapet for denne årsklassen, i 2014.

Les også: Slaget om hovedstaden: Til daglig bestevenninner og samboere, erkerivaler på banen

Tøffere motstand

– Årets sesong har vært litt vanskeligere, det er ingen tvil om at motstanden bare blir tøffere og tøffere, blant annet fordi mange av de største konkurrentene nå har slått seg sammen for å lage enda bedre lag, sier Steen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Etter et par litt overraskende tap, kom Kjelsås i år lenger ned på tabellen enn ventet.

– Det store målet ble derfor å gjøre seg bemerket i Grensemesterskapet. Dette mesterskapet er et samarbeid mellom det norske og svenske håndballforbundet, et mesterskap hvor de aller, aller beste 14-årslagene fra begge sider av grensen får anledning til å måle krefter mot hverandre, forteller Steen.

I år var Kjelsås det eneste norske laget som klarte å kvalifisere seg både på jente og guttesiden, og etter en spennende høst og vår, med fire helgerunder, var det klart for finalerunde i Gøteborg nå i helgen.

– Intelligent oppsett

– Takket være intelligent oppsett fra arrangørene, var det klart at det var de fire beste lagene som skulle møtes i finalehelgen, forteller Steen videre.

For Kjelsås — som sammen med Ski var det eneste ubeseirede laget før helgen — innebar det blant annet at man kom til å treffe Sveriges beste lag, Sävehof, i tillegg til Torslanda og Ski.

– Kjelsås slo Torslanda overbevisende på lørdag, og tapte med tre mål etter en strålende kamp mot Sävehof. Siden dette er en serie, ikke en cup, var likevel ikke alt håp ute, etter at Ski også tapte mot Sävehof, som på sin side overraskende klarte å tape mot Torslanda, fortsetter Steen.

Ski og Kjelsås

Søndag ettermiddag var det dermed en ren finalekamp mellom Ski og Kjelsås, en kamp hvor vinneren ville vinne hele mesterskapet, mens taperen ville havne på tredjeplass etter Sävehof.

– Som så mange ganger før var det Kjelsås som klarte å dra i land seieren, 18-16 etter en svært, svært spennende kamp, sier en glad Steen.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...