Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– En spennende ansettelse

På bildet: Ørjan Valla (til venstre) og Skeid Fotball, her ved styreleder Erling-Geir Iversen, er klare for innsats i 2016-sesongen. Foto: ANDERS VINDEGG

Det sier Skeid-supporterne om den nye treneren for kommende sesong.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE ÅSEN: I går ble det offisielt at Ørjan Valla er den nye A-lagstreneren i Skeid fotball.

– Dette blir en veldig spennende utfordring. Det er et stort potensial i spillergruppa, og jeg gleder meg til å være med på å utvikle Skeids mange unge og gode spillere videre, sier Ørjan Valla til Skeid.no etter at han har presentert seg selv og sine tanker om den kommende sesongen for A-lagets spillergruppe.

LES OGSÅ: Forbrødring mellom Skeid og Kjelsås – vant 30.000 kroner

Kjent navn

Ørjan Valla er allerede et kjent navn for mange i Skeid. Han har trent flere lag i klubben tidligere, og ledet blant annet Skeid G16 til seier i Norway Cup i 2012. Han var også hovedtrener for junior elite fram til 2014, skriver Skeid.no.

Skeids nye hovedtrener er klar på hva som blir sentralt i treningsarbeidet framover, drøye tre måneder før seriestart:

Struktur og gode relasjoner

– Det er mye individuelle kvaliteter i laget allerede. Det aller viktigste blir å få en struktur for hvordan vi skal spille, og å få på plass gode relasjoner. Det vi øver på under trening skal vi også se igjen i kamp, sier Valla, som har trent mange av spillerne tidligere og kjenner dem godt fra før. Les hele intervjuet på Skeid.no.

Oksene fornøyde

Styreleder i Skeid Fotball, Erling-Geir Iversen forteller til nettstedet at klubben er veldig fornøyd med den nye treneren på plass.

Også Skeidoksene, ved leder Jonny Olsen, er fornøyde.

– En spennende ansettelse! Valla virker å være en mann med svært mye fotballkompetanse, og det er et stort pluss at han kjenner Skeid godt og vet hva klubben står for, sier Olsen til Nordre Aker Budstikke.

LES OLSENS KOMMENTAR ETTER SESONGEN: – Styret i Skeid har en tøff jobb foran seg

Han fortsetter:

– Jeg er litt spent siden han ikke har mye erfaring som seniortrener, men han har heldigvis fått et solid støtteapparat med seg. Alt i alt er jeg positiv til ansettelsen av Valla!

Les alle Skeid-spaltene fra 2015-sesongen her!

Fra Skeid.no går det frem at Ørjan Valla opprinnelig kommer fra Mo i Rana. Etter at han ga seg som juniortrener i Skeid for to år siden var Valla ansatt som spillerutvikler i Strømsgodset. I sommer flyttet han hjem til Mo for å starte på en mastergrad i idrettsvitenskap. For tiden holder han også på med sin UEFA A-lisensutdanning for trenere.

Første treningsøkt med gutta er første onsdag i det nye året.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...