Nordre Aker Budstikke

Endelig en Lyn-seier!

SCORER: Kristin Ramde Tveit setter inn 0 - 1 til gjestene og Lyn, og er også assist på det avgjørende 2 - 3 målet til Lyn. Her med trener Tore Fjørtoft. Foto: LYN FOTBALL

Lyn herrer og Lyn damer har ikke hatt en eneste serieseier. Før det løsnet for damene på Hamar lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2015 kl 18:08

HAMAR/KRINGSJÅ: Frem til lørdag formiddag, står Lyns herrer og Lyn Damer med kun ett poeng hver, etter hver sin uavgjortkamp. Resten tap. Men så løsnet det på Hamar for damelaget, mot Fart.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

SE FLERE BILDER I BILDESERIE HER

Det smakte nok godt med seier for Lyn Damene lørdag - 2-3 ble det til gjestene fra Kringsjå.

– Blødde for drakta

– Et Lynlag i poengnød dro til Hamar kun med det for øye, å hente tre poeng. Bortekamp mot Fart vet man hva innebærer, det er dueller, mye dødballer, og Lyn blødde virkelig for drakta på fotballens festdag, ifølge klubbens Ingvar Graffer.


Send oss dine 17. mai-bilder!

Han forteller fra kampen.

– Kampen er ikke god fra noen av lagene, vi har spilt bedre kamper tidligere i år, men finspill er ikke alltid lik poeng. Vi får 1-0 litt mot spillets gang, da Fart er best innledningsvis, Frida Maanum skyter fra 17, keeper redder, men kristin Ramde Tveit setter returen.

Høydepunktet

Like etter er det tid for kampens høydepunkt.

– 99-jenta Frida Maanum får ballen på 17, vipper ballen på et touch over en utrusende forsvarsspiller, og kliner til på volley med venstrefoten i mål, roser Graffer.


Han forteller videre at Lyn inviterer Fart inn i kampen igjen.

Jevnspilt i andre omgang

– Vi er sløve bak, de scorer egentlig uten at det er en sjanse. Til pause 1-2. Andre omgang er jevnspilt, med sjanser begge veier, før Farts spiss blir spilt igjennom, fra skrå vinkel legger hun ballen på lengste hvor en annen Fartspiller kan skåre, forteller Graffer.

Les også: Fantastisk oppvarming til 17. mai

Han fortsetter.

– Imellom kommer Lyns Elise Richardsen, som i forsøket på å klarere setter ballen i eget mål, kjedelig for den tidligere Fartspilleren.


Etter 2 - 2 tar Lyn over igjen.

Nydelig assist

– Og en nydelig pasning fra Kristin Ramde Tveit finner Kristin Mikaelsen som runder keeper og skårer sikkert.

Trener Glenn Kleven forteller om innsats.

– I dag var det innsats over hele linjen, det viktigste var å få med seg tre poeng, og gøy at jentene fikk betalt for innsatsen, sier Kleven.

LES OGSÅ: – Til tider vil man gå ut på banen og filleriste spillerne


På tabellen for damer 1. divisjon er det veldig jevnt fra femte plass, hvor Fart har fem poeng, og ned til sisteplassen hvor Sarpsborg 08 har 3 poeng. Lyn med seier lørdag og fire poeng, er altså bare ett poeng bak Fart på femteplassen. Øverst ligger Grand Bodø med hele 15 poeng. Foran Urædd med 13 poeng og Kongsvinger med 10 poeng.

LES OGSÅ: Det er nå vi ser hvem som er den ekte fansen

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...