Nordre Aker Budstikke

Endelig fikk jentene det veldig viktige målet

Stor glede over å ta ledelsen i kvalikkampen mot Grei, søndag. Foto: BILLYBONKERS

Stor spenning i første kvalikkamp for Lyns Damer, om å fortsatt få spille i Toppserien i 2019.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.11.2018 kl 07:28

KRINGSJÅ: Regn og mye vann gjorde at kampen måtte flyttes til annen kunstgressbane enn hovedbanen til Lyn, på Kringsjå.

Klokken 13.00 var det klart for første kvalikkamp for Lyns Damer om å bli i Toppserien neste år også, mot Grei fra Groruddalen, i 1. divisjon, og som spiller for opprykk.

Mest Lyn

Støtt Norsk Kvinnefotball oppsummerte kampen med kommentarer, kampen ble ikke streamet. Lyns Damer hadde mest ball, styrte kampen mest og var best, men Grei kom også til sjanser.

Men Lyn måtte vente lenge på å ta ledelsen. Etter litt frem og tilbake om hvem som scoret, så forteller trener Glenn Kleven at det forløsende skuddet og målet ble satt av Jenny Røsholm Olsen i det 73. minutt - 1-0 til Lyn.


(I skrivende stund står Vilde Hasund som målscorer for Lyn på fotball.no.)

1-0 til vertene sto seg til dommeren blåste for kampslutt, og Kringsjå-jentene kunne juble for seier.

Her fra klubbens egen oppsummering av kampen:

– Vi preger kampen i stor grad med ball - uten at vi glimrer veldig, men vi "vasker" frem flere gode scoringsmuligheter. Etter drøye 70 spilte minutter skulle endelig uttellingen komme. Jenny Røsholm Olsen drar seg fint gjennom på vår høre kant og dundrer ballen inn mot Grei Kvinner sitt mål. Skuddet treffer Vilde Hasund sin fot på veien inn mot nettmaskene og vi leder 1-0 på vår reservebane. Etter scoringen fortsetter vi å trykke på for ytterligere scoringer. Mulighetene stod det ikke på, men dessverre for oss ville det seg ikke flere ganger i den avsluttende fasen. Kampen ebbet så ut på stillingen 1-0, et resultat som vi, sett ut i fra spill og sjanser, skulle sett var betydelig større - her kan du lese hele referatet.

HER KAN DU SE ALLE KAMPFAKTA FRA FOTBALL.NO

18. november

Da er det bare å ønske jentene fra Kringsjå lykke til i returkvalikkampen mot Grei, på Greibanen 18. november klokken 13.00.¨Så gjelder best av to.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...