Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Feier gjennom fauskeløypene i helgen

Disse kjelsåsgutta har nok planer om å gi absolutt alt i løypene i Fauske i helgen, fra venstre: Oliver, Sondre, William og Benjamin. Her fra tidligere anledning, Kjelsåssprinten i Linderudkollen. Foto: KJELSÅS LANGRENN

Torsdag reiste hele 34 kjelsåsløpere oppover til Fauske, til Hovedlandsrennet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2016 kl 13:25

KJELSÅS: Følgende meldinger er referert fra gruppa på tur til Fauske.

LES OGSÅ: Farmor liksom? Jeg som ikke føler med eldre enn dem

Kjelsåsjentene snart klare i løypa. Fra venstre: Silja, Ingrid, Sanne og Maiken på plass i fauskeløypene torsdag. Foto: KJELSÅS LANGRENN

15/16-åringer

– Torsdag reiste dag reiste en stor tropp 15/16 åringer fra langrennsgruppa i Kjelsås til Hovedlandsrennet - samme som Norgesmesterskapet - i Fauske.

Les mer om Hovedlandsrennet her.

Og sikkert stas å være så god at man blir plukket til å gå Hovedlandsrennet.

Det meldes om tøffe løyper i Fauske. Foto: KJELSÅS LANGRENN

– Kjelsås har flest deltagere med 34 løpere. De tok felles fly opp torsdag, med Oslo Skikrets, og Kjelsås har med eget smøreteam. Ungdommen skal gå 5 og 7,5 kilometer klassisk på fredag, sprint/skicross på lørdag og stafett på søndag, forteller langrennsgruppa videre.

LES OGSÅ: Lyn har en verdensmester på ski

Tøffe løyper

Fra teamet i Fauske kom følgende rapport etter ankomst.

– Vi har testet løypene. Det er tøffe løyper og med lange bakker og raske utforkjøringer, er den foreløpige rapporten direkte fra løypa, torsdag.

Men ikke bare oppover og nedover i Fauske. Foto: KJELSÅS LANGRENN

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...