Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Føles som et veldig dårlig nachspiel

MÅLSCORER: Jonas Bergersen scoret Skeids første mål i matchen. Foto: ANDERS VINDEGG

Det ble målfest på Skeidbanen i dag, men Skeids ledelse 3-1 over Stabæk holdt ikke helt inn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2015 kl 15:51

SKEIDBANEN: Bra oppmøte med flere hundre tilskuere på Skeidbanen mandag kveld i fantastisk sommervær, i april. Første seriekamp i andre divisjon for Skeid og Stabæk.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Det ble målfest på Skeidbanen. Nettstedet siste.no oppsummerer målene; Etter 8 minutter scorer Jonas Bergersen for Skeid. Fire minutter senere er David Tavakoli på farta, og setter inn 2 - 0 for hjemmelaget.

Les også: Skeid, Lyn og Kjelsås samlet seg før seriestart, se hvem som vant på Stadion

Utligner

Men Stabæk var på, og reduserte til 2-1 etter 40 minutter, ved Eivind Fallås Dahl.

Da David Tavakoli satte inn 3-1 til skeid i det 64 minuttet på straffe, tenkte nok mange at det skulle bli en skeidseier i seriestarten mandag kveld. Men gjestene fra vest ga seg ikke, og i det 79 minutt reduserer Christoffer Solbakken til 3-2.

Men det er ikke slutt før det er slutt, og i det 90 minutt klarer Stabæk - ved Cornelius Bencsik - å utligne, 3-3. Ett poeng til hvert av lagene etter hele seks mål i første seriekamp for Skeid og Stabæk i andre divisjon, i flott sommervær i april.

SE VIDEO MED KAMPENS HØYDEPUNKTER OG INTERVJUER TIL HØYRE PÅ SIDEN/ØVERST I MOBILVISNING.

Hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold tenker ikke målfest.

Dårlig nachspiel

– Heller mer et veldig dårlig nachspiel! Vi åpner kampen bra og har 20 første veldig gode minutter, hvor vi leder 2 - 0. Så er det et par bytter som må gjøres og som vi ikke har lyst til å gjøre, et par av spillerne er føler seg ikke helt bra. Vi håpet på å berge 2 - 0 ledelsen inn til pause, forteller Hansen Wold.

Så scorer Stabæk, 2-1 til pause.

– Likevel, når vi får et mål til i andre omgang, og leder 3-1, så bør vi klare å ro i land seieren. Men vi er sårbare på grunn av byttene, og i ubalanse. Stabæk kommer mer inn i kampen. Skeid er et ungt lag og litt urutinert, men bør klare å unngå å bli spilt av så enkelt som vi ble, med to reduseringer i andre omgang, fortsetter Hansen Wold.

10 mann

Skeid fikk også spiller skadet i slutten av kampen, og etter at alle byttene var gjort. Og spilte siste delen med 10 mann.

– Vi får med oss ett poeng, men akkurat nå føles det som et tap. Men vi får skylde oss sjøl, og ta den harde læringa av denne kampen. Nå er det først cup, så er det til Finnsnes i neste seriekamp. Forrige kamp mot Finnsnes vant vi faktisk en kamp som lignet mye på denne, sier treneren.

Det ble lite seire i bydelen ved seriestart. Kjelsås A-lag gikk på en smell mot KFUM, lørdag. Lyns Damer 1. divisjon, tapte i Ålesund, og Lyns A-lag herrer tapte mot Grorud søndag.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...