Nordre Aker Budstikke

For en Lyn-lørdag! Scoret 15 seriemål

Lyn Damer knuste Amazon Grimstad på Kringsjå lørdag. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Mens Lyns damer knuste Amazon Grimstad i en kamp som endte 10(!)-1 på Kringsjå, satte herrene Hasle-Løren på plass med 5-0 på Bislett. På Kringsjå yret det med neste generasjons spillere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2016 kl 15:55

KRINGSJÅ/BISLETT: Et par hundre unge fotballspillere fylte tre baner på Kringsjå, under DNB Guttecup lørdag. Se Lyns egne bilder fra turneringen nederst i saken!

Og mens de unge skapte fotballglede i stort antall, gjorde jammen Lyns seniorer det samme. Lyn Damer regelrett knuste Amazon Grimstad på hjemmebane, mens herrene kjørte over Hasle-Løren.

SE BILDERSERIE FRA BEGGE KAMPENE HER!

Og les mer om fotballhelgen i Nordre Aker her!

Siste kamp på Kringsjå-banen for damene

Etter 2-0-tap forrige helg i Nordlandshallen mot Grand Bodø, var det et revansjesugent Lyn-lag som tok i mot laget fra Grimstad på Kringsjå, til den siste seriekampen før kunstgressbanen nå skal totalrenoveres.


Bortekampen mot Grand Bodø kostet dyrt, og verken Andrea Wilmann eller Frida Leonhardsen Maanum var i troppen i dag mot Amazon Grimstad på grunn av skader.

Det var ikke synlig at de var borte, gjestene var egentlig sjanseløse og Lyn ledet 5-1 til pause. To mål ble satt av USA-studenten Lotta Fennefoss som er hjemme på ferie, og ellers scoret Jenny Røsholm Olsen, Maren Hagfors Thoresen, og Noor H. Eckhoff ett hver.

LES OGSÅ: Lyn-damene fosser frem

Lyn Damer på Kringsjå. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lyn eide ballen

Andreomgangen ble ganske lik den første. Lyn eide ballen hele tiden, det smalt i stolper og også denne omgangen ble det scoret fem mål av Lyn. Det var Maren, Jenny og Noor som nok en gang satte ballen i mål, i tillegg scoret også Marianne Jakobsen og Benedikte Birkelund.


Glenn Kleven er meget fornøyd med jentenes innsats.

– Vi har mange målscorere, vi spiller veldig fin fotball, og fint at vi presterer så høyt med flere nøkkelspillere ute, det viser at vi har en veldig bra tropp, sier han.

Men mye hvile blir det ikke. Allerede onsdag er det hengekamp mot Åsane. I og med at Kringsjå-banen stenges søndags kveld, må Lyn-jentene spille sin utsatte hjemmekamp på Nordkisa.

Lyn ligger nå på 1. plass i 1. divisjon for damer, med 22 poeng, foran Grand Bodø med 20, før de har spilt denne rundens kamp mot Kongsvinger søndag.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER!

Storseier også til herrene

Erik Botheim scoret ett av kampens fem. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Også Lyns herrer i 3. divisjon leverte hjemme lørdag. Lyn, som topper tabellen i 3. divisjon, tok imot bunnlaget Hasle Løren. I sola på Bislett satte Lyn hele fem mål før dommeren blåste av.

Kaptein Ola Sætherbakken scoret målet før pause, og etter hvilen satte Thorstein Andersen Aase kampens andre mål etter 18 minutter. Erik Botheim, Emil Pretorius Borkø og Kjell Magnus Flølo sto for de øvrige målene, i en kamp der Lyn styrte det meste.

SE BILDER FRA KAMPENE HER!

LES OGSÅ: Helgen da Kjelsås invaderte Elverum

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...