Nordre Aker Budstikke

Skeid og Kjelsås sikret cupavansement med totalt 11 mål

Ayoub Aleesami (t.h.) scoret det første, og ytterligere ett mål under NM-kampen mot Ready. Også David Tavakoli (t.v.) kunnen notere seg en scoring i kampen. (Bildet er fra sereiåpningnen i OBOS-ligaen tidligere i år). Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Første runde i cupen ble spilt onsdag 1. mai. Skeid vant med et nesten tosifret antall mål, mens for Lyn ble det rask exit.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2019 kl 09:03

NORDRE AKER: Det er ikke hver dag det scores nesten 10 mål i en fotballkamp.

Ready-Skeid

Det ble det heller ikke gjort på Gressbanen på Smestad 1. mai. Men det var nesten. Det ferske 1. divisjonslaget Skeid besøkte 3. divisjonslaget Ready i Oslo vest, og vant hele 9-0.

Ayoub Aleesami fant nettmaskene etter bare 9 minutter spilt, og Skeid gikk til pause med det som må kunne kalles en behagelig 4-0-ledelse. Enda ett av målene var signert Aleesami, mens David Tavakoli og Mathias Dahl Abelsen også satte seg på scoringslista.

I andre omgang satte David Hickson Gyedu to, mens Johannes Andres Nunez Godoy fulgte opp, og Johnny Buduson scoret det siste i det siste ordinære spilleminuttet. I mellomtiden hadde Readys Muhammed Adams pyntet på Skeids resultat med et selvmål 18 minutter før slutt.

– Det ble mye lettere enn jeg trodde, sier trener Tom Nordlie etter kampen.


– Jeg liker at vi er proffe. I fjor slet vi med at Lommedalen scorte 2-0 i 89. og så slo junior- og rekruttlaget vårt dem 7- og 10-0 senere på året. Det viser bare hvor mye innstilling har å si, sier treneren til Skeids nettsider.

Om forberedelsen til en kamp mot et lag man er antatt svakere, sier Nordlie:

– En generell filosofi jeg har er at mot lag som folk forventer at du skal slå, så forbereder vi oss taktisk på trening. Men på spillermøte og praten handler det om innstilling, profesjonalitet og mentalitet.

Hele intervjuet kan du se på Skeid.no.

Åssiden-Kjelsås

2. divisjonslaget Kjelsås sikret 2-1-seier over 4. divisjonslaget Åssiden borte i Bergen. Det var Walid Chafouk Idrissi og kaptein Jesper Solli som begge skrev seg på scoringslita før pause.


Hjemmelaget pyntet på resultatet med scoring fem minutter inn i andre omgang, men det ble med det ene målet.

– Vi gjør en stødig 1. omgang. Så blir det litt for lite gass i 2. omgang, som gjør at man ikke får punktert kampen. Da blir det unødvendig hektisk på overtida, men vi er et skritt nærmere Ullevål, og det er alt som betyr noe, sier Kjelsås-trner Eivind Kampen på klubbens Facebook-side.

Lyn-Moss

For Lyn i 3. divisjon ble det rask cup-exit i år, etter 0-5-tap mot Moss, hjemme på Kringsjå.

Korsvoll på sin side greide aldri å kvalifisere seg til årets NM-runde, men tapte i kvalikkampem mot nabo Årvoll 22. mars.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...