Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Anne Margrethe Hausken Nordberg

Første verdenscupseier på syv år

Fredag tok Anne Margrethe Hausken Nordberg sin første individuelle verdenscupseier på 7 år, her fra annen anledning langt unna Sveits, O-løp og like ved mål ved Grefsen skole tidligere i år. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE/ARKIV

I 2000 meters høyde i Sveitsiske Arosa.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.10.2015 kl 08:32

NYDALEN/SVEITS: Ikke siden 2008 har orienteringsløper Anne Margrethe Hausken Nordberg (39) tatt en individuell verdenscupseier. Men i helgen i sveitsiske Arosa, klinte O-løperen fra Nydalen SK til og vant langdistansen, i 2000 meters høyde.

Les også: Det går rykter om Petter Northug i bar overkropp nedover Grefsenveien

– Veldig fornøyd

– Har ikke noe tidstap, og er veldig fornøyd med løpet, og var veldig bestemt på at jeg ikke skulle tenke noe på høyden. Det var bare å løpe, men jeg åpnet bevisst rolig. Både med tanke på å komme inn i teknikken og den tynne lufte, sa en glad Anne Margrethe Hausken Nordberg til orientering.no fredag.

Les også: Lyn-gutt får Petter Northug som langrennstrener

Lykkes individuelt

- Etter et VM hvor jeg ikke lyktes individuelt, er det godt å vise at jeg også kan prestere og løpe bra individuelt, sa også Hausken Nordberg - les hele intervjuet på orientering.no.

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...