Nordre Aker Budstikke

Fra Tokyo til Sognsvann

Gustav Iden under OL i Tokyo i slutten av juli. Foto: Lise Åserud / NTB

Lørdag arrangeres Oslo Triatlon ved Sognsvann. Syv landslagsutøvere står på startstreken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

SOGNSVANN: Ofte kolliderer den lokale konkurransen med et hektisk internasjonalt program. I år er imidlertid startfeltet preget av mange utøvere på toppnivå.

– I tillegg til Gustav Iden stiller tidligere norgesmestere Solveig Natvig Løvseth, Stine Dale og Vetle Thorn. Sebastian Wernersen, som tok andreplassen i juniorcaup i Riga forrige helg og som er ranket som nummer to i juniorklassen i Europa for øyeblikket, stiller også. Både Thorn og Wernersen kan gi Iden tøff konkurranse på distansen, melder Norges Triatlonforbund i en pressemelding.

25 år gamle Iden ble nummer åtte under denne sommerens OL i Tokyo.

Totalt er 800 utøvere påmeldt lørdagens arrangementet. Konkurransen starter med olympisk distanse klokken ni.

Sykling i dalen

– Også på kvinnesiden er landslagsutøverne sterke. Løvseth har slått OL-utøver Lotte Miller i internasjonale konkurranser i år, mens Dale var med på miksstafettlaget som tok 4. plass i VM i 2020.


De yngste landslagsutøverne, Sara Magndal og Henrik Eliassen, skal delta i sprintdistansen. Den har start klokken 13.

Triatlonet begynner med svømming i Sognsvann. Deretter venter en eller to runder i Maridalen på sykkel for henholdsvis olympisk distanse og sprint. Konkurransen avsluttes så med en eller to runder løping rundt Sognsvann.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...