Lekte seg til seier

Lekte seg til seier

Publisert:

Innebandyjentene til Akerselva utklasset Haugerud 9-3 i helgens eliteserierunde, og tok dermed sin tredje strake seier.

Linn overrasket alle

Linn overrasket alle

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2006 kl 12:25

Hun håpet på en plass blant de 50 beste, men ble nummer seks i klassisk. Linn Ter Kuile (12) fra Koll overrasket alle i Ungdommens Holmenkollrenn.

Ullevål på etterskudd

Ullevål på etterskudd

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2006 kl 12:26

Ullevål fikk ingen god start på semifinalene. Mjøndalen vant den første kampen 5-4 på NIH søndag.

80-tallsmusikk  og kvartfinale

80-tallsmusikk og kvartfinale

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2006 kl 12:22

Sist torsdag fikk vi enda bevis på at vi er på vei mot noe veldig bra i FC Lyn Oslo. Avansementet i Royal League viser at vi har klart å stabilisere o...

Frykter ikke nedrykk

Frykter ikke nedrykk

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2006 kl 12:24

Kjelsås tapte hjemme igjen, og med tap i Bodø neste helg ligger laget bare to poeng over streken. Men ingen i Kjelsås snakker om nedrykk.

Over før det hadde begynt

Over før det hadde begynt

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2006 kl 15:57

Grunnet store sprekker i isen på Norges Idrettshøgskole ble eliteseriekampen mellom Ullevål og Sarpsborg avbrutt etter 21 minutters spill på stillingen 1-0 til Ullevål. Av hensyn til spillernes sikkerhet valgte dommerne å avlyse kampen.

– Årets beste skidag

– Årets beste skidag

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2006 kl 15:05

Njårdrennet ble avviklet under strålende forhold i Sørkedalen, med klasseseire til både Kjelsås og Lyn.

Nå begynner alvoret

Nå begynner alvoret

Publisert:

Førstkommende søndag spiller både Lyn og Vålerenga Royal League på samme dag i samme hall. Valhall er arena for det som kan bli en historisk dag i nor...

Bordtennis-boom på Kjelsås

Bordtennis-boom på Kjelsås

Publisert:

Kjelsås bordtennisklubb er i kraftig vekst. Stadig flere talenter tar turen innom den flotte bordtennissalen i Bjølsenhallen.

IK Akerselva banket serielederen

IK Akerselva banket serielederen

Publisert:

Elisabeth Kraft og de andre innebandyjentene til Akerselva viste klasse og vant søndagens eliteserieoppgjør mot serieleder Holmlia.

Endelig ferdig med ferien

Endelig ferdig med ferien

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2006 kl 12:43

Spillerne i Tippeliga-klubben FC Lyn Oslo vil dele sine erfaringer med Nordre Aker Budstikkes lesere i en fast spalte gjennom hele 2006-sesongen. Kaptein Tommy Berntsen er førstemann ut.

Celines niende Kongepokal

Celines niende Kongepokal

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2006 kl 12:43

Med 3-0 seier over Oslo Volley i cupfinalen tok Kolls damer hjem NM-gullet nok en gang. For kaptein Celine Tryggestad (31) var det Kongepokal nummer ni.

– Tiden er ennå ikke inne

– Tiden er ennå ikke inne

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2005 kl 11:59

Den første heltidsansatte "Kit Manager", og dessuten massøren i Lyn, Tom Erik Jørgensen, poengterer at Lyn kommer med i Champions League når de er gode nok. – Tiden er ennå ikke inne, uttaler Jørgensen, som er godt fornøyd med en plass i Royal League i år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...