Nordre Aker Budstikke

Garasjefest på Ullevål

Ullevål sitt A-lag sesongdebutert søndag mot Hamar i Vikingskipet. Det ble seier 6-3 etter å ha ligget under med 3-1 til pause. Første hjemmekamp fredag mot Høvik. Foto: ULLEVÅL BANDY

Klubben lover solbærtoddy til alle og Ullevålhelt Erik Nordbrenden vil fortelle om sporten og spillet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ULLEVÅL: Ullevål Bandy inviterer nye - og gamle - publikummere til åpningsfest på Bergbanen fredag 18. november klokka 1830 - i garasjen på klubbhuset.

Sporten og spillet

– Det vil bli servert varm solbærtoddy til alle og Erik Nordbrenden, historisk ullevålhelt, vil fortelle nye publikummere litt om sporten og spillet. I tillegg starter første hjemmekamp i eliteserien klokka starter deretter klokka 1900 mot Høvik IL, forteller Frode Lukassen i klubben.

Han fortsetter.

Første hjemmekampen

– Vi vil gjerne skape litt ekstra blest og oppmerksomhet rundt denne første hjemmekampen og bidra til at det blir stor stemning på tribunen. For mange tilflyttere er bandy en ny og ukjent sport selv om sporten er en av de største norske vintersportene målt i antall aktive utøvere.

Han oppfordrer folk til gjerne å ta med en venn eller to, speaker orienterer om spillet underveis. Medlemmer er gratis til kampen, for andre koster inngang 100 kroner.


LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...