Nordre Aker Budstikke

Gikk på første smell

Scoring igjen av Skeids Mesut Can, men det ble likevel tap for Skeid i første kamp etter ferien. her fra tidligere hjemmekamp. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ingen pangstart etter ferien for Skeid og Kjelsås, men Lyn sikret full poengpott.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.07.2018 kl 12:27

NORDRE AKER: Serien er igang igjen, og Skeid i 2. divisjon gikk på sitt første serietap, søndag:

– Skeid taper 3-1 for Bryne på Jæren etter å ha tatt ledelsen ved Mesut Can etter kun 2 minutter, og går på sesongens første serietap. Det var Mesuts åttende mål i serien. Senere i 1. omgang utligner Bryne på en forsvarstabbe i form av et for løst tilbakespill, og tre minutter etter ender et raid med nok en scoring. På overtid settes spikeren i kista med 3-1, skriver klubben selv.

Kjelsås

Kjelsås Fotball klarte heller ikke å holde unna for gjestene fra Hødd.

– Hødd ble for sterke i dagens toppkamp på Grefsen stadion, og vant 2-0 i sommervarmen. Vi sto med lua i hånda fra start, og det utnyttet gjestene. Etter 19 minutter sto det 2-0, og Hødd fikk med det kampen inn i sitt spor, fra klubbens hjemmeside.

Det er jevnt i toppen i Postnordligaen, øverst ligger Hødd med 25 poeng, på andre plass og to poeng bak ligger Skeid, KFUM og Kjelsås på de to neste plassene med 22 poeng, men førstnevnte har en kamp mindre spilt.

Lyn

Lyn derimot, i 3. divisjon, sikret seg tre nye poeng i første kamp etter ferien, hjemme mot Skjervøy IK Fotball, søndag. Det ble en målrik kamp, som Lyn til slutt vant 5-2. Målscorere for hjemmelaget var Dulee Johnson (straffe), Rasmus Gjemmestad, Adil Zahid, Christoffer Lars Simensen, og Anwar Pellegrino.

Lyn kjemper for opprykk, og ligger nå på tredjeplass, tre poeng bak tabelltopp Senja.

Korsvoll

Korsvoll, også i 3. divisjon, spiller ikke første kamp etter ferie før til neste helg, og da også mot nevnte Skjervøy, borte.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...