Nordre Aker Budstikke

Gratulerer med VM-bronse!

Bronselaget i bandy - i U-19 i helgen, i Drammen. Foto: ULLEVÅL BANDY

Seiersmålet i bronsefinalen ble satt av Ullevål bandys Timian strømdahl Fossli.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2018 kl 12:45

ULLEVÅL: Norge U19 kunne søndag slippe jubelen løs etter å ha vunnet VM bronsefinalen 3-2 over Finland etter sudden death. Seiersmålet ble satt inn av Ullevåls Timian Strømdahl Fossli, tre minutter ut i andre ekstraomgang.

Solid turnering

– Norges U19 landslag leverte en solid turnering under U19 VM i Drammen og Ullevåls gutter bidro sterkt til VM bronsen. I gruppespillet ble det tap 7-1 mot Russland, 0-5 mot Sverige, seier 10-1 mot Ukraina og 3-3 mot Finland. Dermed måtte Finland og Norge avgjøre på straffer hvilket lag som skulle møte storfavoritten Russland i semifinalen. Her var finnene de beste skytterne, oppsummerer Ullevål bandy selv fra kampen.

Videre:

– I semifinalen i Mjøndalen mot Russland åpnet Norge godt, men overmakten ble for stor og det endte med tap 4-0. Sverige slo Finland 4-2 i den andre semifinalen i en tøff kamp og jevn kamp hvor finnene lenge var i ledelsen. Russland vant fortjent 6-3 over Sverige i finalen. Norges bronsegutter fremsto under turneringen som et godt kollektiv, jobbet godt sammen og ville oppnå målsettingen som var bronse. All honnør til støtteapparatet som virkelig har gjort en god jobb med gutta for det var laginnsatsen som sikret Norges medalje, videre fra klubben..

LES OGSÅ: Bandyjentene fra Ullevål skal varme opp i USA - mot selveste Super Bowl!

Første bronse siden 2012

I tillegg at dette er Norges første bronse siden 2012 og det sjette på 50 år hvor flesteparten av medaljene kom på 70 tallet.

Timian Strømdahl Fossli fra Ullevål bandy, ble sammen med Ullerns Andreas Sletta Norges toppscorere med fem mål hver i VM turneringen.

– All honnør også til Drammen Bandy som var teknisk arrangør og leverte et perfekt mesterskap, skriver klubben videre.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...