Nordre Aker Budstikke

Gratulerer til Elias!

Elias Jonsson (18) med seier i Junior European Cup i Østerrike lørdag, her fra tidligere anledning. Foto: PRIVAT

Med seier i Junior European Cup i Østerrike.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2017 kl 13:42

NYDALEN: Elias Jonsson (18) fra Norge og Nydalens SK vant med god margin i Junior European Cup - JEC - i Østerrike lørdag. En konkurranse med de beste juniorene i orientering i Europa, konkurransen går over tre dager.

LES OGSÅ: Rullestolen kjørte seg fast i Maridalen - da er det godt at disse gutta rykket ut!

Uten store feil

- Jeg har løpt et bra orienteringsløp, uten store feil. Og fysisk følte jeg meg også bra. Det er et terreng som er ganske ulikt Norge, men jeg har funnet meg godt til rette. Når jeg er god med kompasset fungerer det greit, sier Elias Jonsson til orientering.no etter løpet.

Klubbkameratene Lukas Liland og Eirik L Breivik fulgte opp med henholdsvis 7. i samme klasse for yngre junior, og 8. i klasse for eldre junior på dagens langdistanse.

LES OGSÅ: Vil bygge blokker ved turveien og ned mot Maridalsvannet.

Sprint

JEC fortsetter søndag med sprintorientering i urbant miljø etter lørdagens langdistanse og stafetten på fredag, der Norges førstelag med Elias på ankeretappen ble nummer fire.

LES MER OM JEC HER

OPPDATERT SØNDAG: Elias Jonsson vant også sprintorienteringen søndag, her kan du lese mer fra orientering.no.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!


 

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...