ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Gratulerer til Tåsenplogen med EM-medalje!

Oskar Marvik, også kjent som Tåsenplogen, tok for andre året på rad U23-bronse, tirsdag. Her fra i fjor, da han også måkte inn EM-bronse i U23. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/PRIVAT

For andre år på rad ble det medalje i U23 EM for Oskar Marvik - også kjent som Tåsenplogen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.06.2018 kl 22:03

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TÅSEN: Oskar «Tåsenplogen» Marvik fra Sportsklubben av 1909 - SP09 - vant tirsdag bronse for andre året på rad, i 130 kg klassen i U23 EM.

Marvik ble for to uker siden også Nordisk mester for seniorer, og vant Årets Norgesmesterskap for seniorer tidligere i år, hvor han i tillegg ble tildelt Kongepokalen.

Dårlig med ferie

U23 blir i år arrangert i Istanbul, i Tyrkia. Marvik møtte en russer i bronsefinalen og vant.

– Nå blir det dårlig med sommerferie på Marvik, som skal delta i U23 VM til høsten. Også EM og VM for seniorer står på programmet for Tåsen-gutten. Dette er en stor dag for oss i SP09 og en utrolig prestasjon av Oskar. Oskar får nå resultatet av mange års hardt arbeid. Han trener målrettet hver dag og gir 110% på treninger, fra pressemelding fra klubben.

Miljøet viktig

– Selv om bryting er en individuell sport, har også miljøet rundt mye å si. Gode sparringspartnere i SP09 og på landslaget, samt fantastiske trenere gjennom årenes løp har gitt Oskar mulighet til å utvikle sine ferdigheter.

ANNONSE

Også viktig å trekke frem sponsorer, familie og venner som en stor bidragsyter til at Oskar har mulighet til å satse mot sitt store mål - OL i Tokyo-2020.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE