Nordre Aker Budstikke

Gratulerer til toppseriedebutanten Lyn, som klinte til i første kamp

Jublende toppseriedebut for Lynjentene mot Røa, som vant 2-1 over Røas jenter. Foto: FREDRIK ECKHOFF/AKERSPOSTEN

Jentene fra Kringsjå la ned en enorm innsats mot toppserierutinerte Røa-jenter. Og det ga full uttelling.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.03.2018 kl 17:18

RØA: Første seriekamp i Toppserien, et Oslo-derby mellom Røa og Lyn, hos førstnevnte på Røa. Det startet med mest tempo hos vertene, Røa hadde mest grep om kampen i de første 20 minuttene.

Farlig frempå

Så tok Lyn mer og mer over, og var farlig frempå flere ganger. Det unge Lyn-laget hadde ingen planer om å stå med lua i hånda på Røabanen, i sin aller første toppseriekamp, etter opprykket fra 1. divisjon i fjor høst.

1-0 til Lyn

Så løsner det skikkelig for jentene fra Kringsjå. Etter et fantastisk forarbeid av tidligere Røa-spiller Vilde Hasund, som drar av flere Røa-spillere, vender spillet mot Camilla Linberg, som er alene med keeper og setter ballen sikkert i lengste hjørnet. 0-1 til Kringsjå-jentene i 28. minutt.

Og Lyn maler på, og lar seg ikke skremme av mer toppserierutinerte Røa-jenter.

2-0

Det andre flotte målet kom etter et smart løp av Jenny Kristine Røsholm Olsen. Hun utmanøvrerer hele Røa-forsvaret - løper på en flott stikker, og setter ballen kaldt og rolig mellom bena på Røas keeper Kirvil Schau Odden. 0-2 til gjestene, og det resultatet står seg til pause.

Mer defensive

I andre omgang så Lyn ut til å organisere seg mer defensivt, og rir videre på 2-0. Røa presser på, men kommer ikke til de helt store sjansene. Lyn kommer på raske overganger og kontringer, og hadde flere muligheter for 3-0 scoring i andre omgang.

Enorm innsats

Det ble lagt ned en enorm innsats av Lyn-spillerne, som var tett opp i motspillerne under hele kampen. I 89. minutt scorer Røa på frispark, og det blir veldig spennende to sluttminutter, men så kunne Lyn juble for 2-1 seier i sin første toppseriekamp, og det var fortjent. En taktisk seier av trener Glenn Kleven.

HER KAN DU LESE FLERE FAKTA FRA KAMPEN

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...