Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gutta gjorde rent bord

Jubel etter seier mot Arendal i helgen. Foto: PRIVAT

Kjelsås er ett av få lag i Norge som har klart å kvalifisere både Gutter og Jenter fra 2000-årgangen til den nasjonale Bring-serien i håndball vår. Og i likhet med jentene, klarte gutta å gjøre rent bord i sin runde i Arendal i helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2017 kl 17:43

ARENDAL/KJELSÅS: – Høstens store mål var å kvalifisere oss til Bring, sier hovedtrener Magne Løksa.

– Nå er det neste målet å kvalifisere oss til nasjonalt sluttspill i slutten av april, og etter å ha slått både Arendal Elite og Drøbak/Frogn i helgen, er vi et bra skritt av gårde, fortsetter han.

I helgen viste håndballjentene til Kjelsås muskler under første runde i Bring-serien, som gikk på hjemmebane i Kjelsåshallen. Guttene, på sin side, var ikke noe dårligere i Arendal.

Motiverende motstand

Siden Kjelsås har vunnet så mye de siste årene, er det alltid en solid fjær i hatten for motstanderne å slå dette laget, får Nordre Aker Budstikke opplyst fra klubben.

Det gir ekstra motiverte motstandere i hver eneste kamp, og derfor er det svært viktig for Kjelsås-laget å holde fokus hele tiden. Arendals trener sa selv at de hadde spilt en av sine beste kamper noensinne, mot Kjelsås denne helgen.

Likevel, etter to jevne og spennende omganger, var det gjengen fra Nordre Aker som stakk av med seieren. Også Drøbak/Frogn bød på solid motstand, men enden på visa var altså at gutta kunne reise hjem til Kjelsås med fire poeng i kofferten.

Blant de beste i Norden

– Etter å ha spilt Norden Cup i julen, hvor vi spilte mot de beste lagene fra både Sverige, Finland og Island, vet vi hva som bor i denne gjengen, sier trener Mads Kjønstad.

– Vi er i stand til å hamle opp med selv den tøffeste motstander, og gleder oss derfor til å se hvor vi ender opp denne våren. Vi vet jo også at lag som Sandefjord, Ski og Nærbø er på samme nordiske nivå som oss, og derfor blir dette meget spennende.

LES OGSÅ: Jente 15 år om drikke- og ruspress: – Bare tull at det ikke går an å si nei!

Rent lokal-lag

Kjelsås Håndball Gutter 2000, hele laget fotografert etter finalen i beach håndball cup i sommer. Foto: PRIVAT

De fleste lag Kjelsås møter, både i Norden i julen og nå i Bring, er satt sammen med spillere fra mange naboklubber. Enkelte er nærmest for rene «kretslag» å regne, hvor alle de beste spillerne med de største ambisjonene fra et stort område slåss om plassene.

Kjelsås' 20 gutter er imidlertid et rent lokallag fra bydelen. Alle som spilte i helgen har spilt sammen i mange år.

– Vi synes jo at det er ekstra moro med at denne spillergruppen er blitt så utrolig flinke, men ser jo innimellom at vi gjerne skulle hatt med enda flere på laget, sier Tom-Robert Øvstetun Bakketun.

– Med litt skader og f.eks. en spiller som spiller seniorhåndball og ikke er med på Bring, vet vi at vårens spilleprogram er nokså tøft, men ettersom vi vet hva som bor i gutta, er vi ganske optimistiske når det gjelder vår første sluttspill-ambisjon. Hvor vi havner når vi kommer dit, er naturligvis vanskelig å se, men vi vet jo hvor gode vi kan være, avslutter han.

Les om Kjelsås-jentenes prestasjoner i helgen, her!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...