Nordre Aker Budstikke

Gutta spiller finale på selveste kvinnedagen

Ullevål Bandys juniorgutter klare for finale torsdag kveld. Foto: SIGURD KLIPPENBERG

Ullevåls juniorlag i bandy er i sin tredje strake NM-finale. Klubben håper hele bydelen kjenner sin besøkelsestid og stiller opp for å heie hjemmelaget til seier.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2018 kl 19:38

ULLEVÅL: Etter å ha slått Ready 7-5 i kvartfinalen, ble det nødvendig med forlengning og «sudden death» i semifinalene mot Drammen. Ullevål er nok en gang klare for finale i Norgesmesterskapet, og laget møter Stabæk på Bergbanen. Avslag torsdag 8. mars kl 1900.

A-laget slått ut i kvarten

Ullevåls A-lag for herrer ble slått ut i kvartfinalen i årets NM-sluttspill, men juniorlaget sikrer gode resultater for Ullevål Bandy i år også.

Det ble en meget tett og åpen kamp mellom Ullevål og Drammen i den første NM semifinalen på Bergbanen. Det ble seier 3-2 etter to scoringer av Ola Røed og en av Håkon Jarlsby for Ullevål.

De vil ha mye publikum, på Bergbanen torsdag kveld. Foto: SIGURD KLIPPENBERG

Nervepirrende drama

Returkampen i Drammen ble spilt mandag kveld, og det ble et nervepirrende drama uten like. Ullevål ville gå til finale med uavgjort. Ved tap ville det bli ekstraomganger og eventuelt straffeslagkonkurranse.


Ullevål åpnet sterkt og ledet 1-0 etter allerede 30 sekunder ved Håkon Jarlsby. Drammen tok deretter mer over og Ullevål fikk strekk i laget og fikk lite til. Etter 26 min ledet drammenserne 3-1. Ullevål tok time-out og fikk mer struktur på laget. Rett før pause reduserte Jarlsby til 3-2 med sitt andre mål for dagen.

I andre omgang kom Ullevål mer med og Martin Killingmo utlignet til 3-3. Drammen var imidlertid mer på hugget en Ullevålgutta og sluttresultatet ble 6-4 for Drammen. Det ble dermed nødvendig med spilleforlenging for å kåre en vinner.

I ekstraomgangene kom Ullevål mer inn i kampen og hadde et lite overtak i spill og sjanser.

Kvelden store helt ble Martin Killingmo som tre minutter ut i andre ekstraomgang scoret det avgjørende målet til stor glede for Ullevåls spillere og supportere. All ære til Drammens unge lag for heroisk innsats og mye flott bandyspill.

Håper på mye publikum

Ullevål møter som nevnt Stabæk torsdag, som slo Ullern i begge kampene. Klubben håper hele bydelen kjenner sin besøkelsestid og stiller opp for å heie hjemmelaget til seier. I så fall vil det være tredje strake NM i juniorklassen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...