Nordre Aker Budstikke

Fotballrunden:

Helt jevnt i toppen

Igjen tre nye poeng for Kjelsås Fotball, mot Vidar i helgen. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Etter 10 spilte kamper er det jevnt. Skeid fortsatt på topp i 2. divisjon, Kjelsås kun ett poeng bak. I 3. henger Lyn fortsatt med. Tøffere er det for Toppserie-damene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2018 kl 10:08

KJELSÅS: – Det er ikke bare i fotball-VM det skapes magi denne måneden. På Grefsen stadion fikk vi også noen herlige øyeblikk i dag. A-laget tok tre nye poeng da Vidar ble slått 3-2, skriver Kjelsås Fotball selv på lagets Facebook-side.

Videre:

– I 2. omgang ble det et realt fyrverkeri. Vidar tar ledelsen etter 56 minutter. Men vi skal komme tilbake. Gutta viser igjen moral fra øverste hylle. Fra det 69. minutt og i de neste 8 minuttene scorer vi tre ganger. Først Aasarød til Idrissi, han stupheader inn 1-1. Deretter Taaje til Aasarød, han vender og dunker inn 2-1. Til slutt Aasarød til Idrissi, han tar ned kula og setter knallhardt inn 3-1. Tre deilige mål!

Skeid

Det betyr at Kjelsås Fotball i2. divisjon har 19 poeng, ett poeng bak tabelltopp Skeid på 20 poeng. Skeid som måtte dele poeng med Hødd i helgen, 1-1. Mesut Can sikret ett poeng for Skeid i 2. omgang.

– Det er særlig på Skeids høyreside at angrepene ruller fram. Mesut Can er et par ganger centimetre fra å få tåa på innlegg. Så endelig når over halve omgangen er spilt, forserer Stian Pettersen ned mot dødlinja, han sender en hard markkryper inn foran Hødd-buret og Mesut Can står på rett sted og sender kula opp i nettaket. Det er helt fortjent at vertene kan utligne, rapporter klubben på egen hjemmeside.

Lyn

Eirik Haugstad reddet tre poeng for Lyn i 3. divisjon, mot Frigg søndag. I 3. divisjon Norsk Tipping-ligaen avd. 6 er det også tett i toppen, Junkeren på taballetopp med 23 poeng, Senja med 22 poeng og Lyn på 3. plass med 21 poeng.

Mens Lyns Damer gikk på en kjempesmell i Bergen mot Sandviken, og tapte hele 6-0. Og rykker ned på tabellen, i skrivende stund på en nest siste plass på tabellen, men med en mindre spilt kamp enn flere av de andre lagene.

Korsvoll

Korsvoll tapte 2-0 mot Senja i helgen, og rykket ned på tabellen, til en 11. plass.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...