Nordre Aker Budstikke

Her er det skøytebane – på Trollvann

SKØYTEBANE: – Nå har vi brøytet opp en skøytebane på Trollvann som har 50 cm tykk is, skriver Oslo skisenter på sin Facebook-side. Foto: OSLO SKISENTER

Isen er tykk, melder Oslo skisenter, som også leier ut skøyter til bruk på Trollvann i Grefsenkollen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2015 kl 12:11

GREFSENKOLLEN: – Vi har lenge hatt lyst til å ha skøytebane på Trollvann, men det har vært mye forskjellig is så det er først nå vi har fått laget en liten bane. Det er over 50 centimeter is nå så den vil være trygg en god stund, sier Peer Bakke, daglig leder i Oslo skisenter.

Håper på kuldegrader

Han sier at skisenteret kommer til å sjekke isen regelmessig framover.

– Dessverre er det varmt for tiden så det er litt overvann nå, men det fryser vel til så fort det blir kaldere, sier Bakke.

Yr.no melder null grader og jevnt nøfall i Grefsenkollen torsdag ettermiddag. Det skal snø også på fredag, før tempereaturen synker litt først på dagen på lørdag.

LES OGSÅ: Dag og Håkon trår til fem kvelder i uka for å lage skytebane

Åpent gjennom påsken

Sesongen for skisenteret i Grefsenkollen har vært meget bra så langt, til tross for at løypene først kunne åpnes 1. juledag.

LES OGSÅ: Sander (13) til topps i Trollvann

En gjennomsnitlig uke er 3000 personer innom Oslo skisenter.

– Vi har lagt mye snø og vi har tenkt å holde åpent ut påsken, sier Bakke.


Føret er bra, ifølge Bakke, men nå har det vært varmt noen dager og det fører til gangske bløte forhold.

LES OGSÅ: Kjelsås IL tilbyr gratis alpintrening til barn i Grfesenkollen

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...