Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her får du gratis PT

Gratis treningsveiledning med PT. Foto: NIH

Ikke forsinket aprilsnarr - her kan du få flere ukers gratis treningsveileder.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2016 kl 07:41

SOGN: Studentene ved Norges Idretthøyskole - NIH - trenger «kunder» til sin praksis i utdanningsløpet, og tilbyr deg flere ukers gratis treningsveiledning. Og tilbyr 10 ukers gratis treningsveiledning med oppstart i september.

LES OGSÅ: Henger du med her? Slik skriver og snakker de unge: roflmao, idk, wtf, xoxo, btw, men hva betyr det?

PT

– Instruktørrollen og Personlig trener (PT) er to viktige emner i vår treårige bachelorutdanning Fysisk aktivitet og helse. I begge disse kursene er det viktig at våre studenter får øvelse i å instruere og veilede friske, voksne mennesker i styrke-, utholdenhets- og bevegelighetstrening, skriver NIH på egen hjemmeside.

PT-kurset omfatter også trening rettet mot vår tids mest vanlige livsstilssykdommer og trening under og etter graviditet.

LES OGSÅ: Tragedier kan også ramme harmoniske nabolag som vårt

Motivere

– Våre studenter skal motivere og inspirere deg til å nå dine mål, enten det er å komme i bedre form, bli sterkere eller redusere vekten. Studentene vil planlegge og evaluere treningen. De vil også følge deg på noe av treningen, mens du må gjennomføre andre deler av treningsprogrammet på egenhånd, står det videre.

LES OGSÅ: Oslopakke 3: «Lett for urbane, barnløse hipstere i sentrum å stemple andres bilbruk som unødvendig»

100

Det er førstemann til mølla, og plass til 100 deltagere.

Du må være over 18 år, og ikke ha noen alvorlige sykdommer eller plager. All trening skjer på eget ansvar.

Kontakt christina.gjestvang@nih.no - les hele saken her.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...