Nordre Aker Budstikke

Hun er plukket ut til å få Nora Mørk som mentor

Kaja Tomasine fra Korsvoll har fått sitt store forbilde Nora Mørk som mentor. Foto: Nina Selboskar/Svein Andre Svendsen/NHF

Da er du heldig håndballjente da!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KORSVOLL: Minihåndballjenter er et prosjekt i regi av Gjensidige i samarbeid med Norges Håndballforbund. 16 jenter fra ulike steder i Norge får være maskoter for damalandslaget i håndball - her kan du lese mer.

Jentene er i alderen 9-12 år, og har til felles at de digger hånball, det skal ha vært flere enn 1500 jenter som ønsket å bli minihåndballjente for landslaget. Og heldig var vel Kaja Tomasine på 10 år fra Korsvoll håndball, som ble plukket ut fra Oslo til å være en av nettopp disse minihåndballjentene til landslaget.

LES OGSÅ: Korsvoll-elever som må til Engebråten må gå med lommelykt på skoleveien

Skikkelig heldig

– Det er sikkert mange som har søkt og jeg er skikkelig, skikkelig heldig for dette var en av mine største drømmer! Og så kastet jeg meg rundt halsen  på mamma og hoppet opp og ned og hylte. Jeg føler meg som verdens heldigste, ifølge korsvolljenta.

Hun fortsetter.


– Da mamma sa at hun hadde noe å fortelle meg, sa jeg at hvis det var noe alvorlig ville jeg ikke vite det. Mamma sa at det var litt alvorlig da men veldig, veldig morsomt... Da hun sa at hun hadde fått en telefon og så litt lur ut så gjetta jeg at det var fra Minihåndballjentene.

LES OGSÅ: Kjenner du noen snille folk - som fortjener heder og ære?

Uttak, samlinger og landskamp

Minihåndballjentenes første oppdrag var å presentere spillerne som blir tatt ut til EM - det skjedde denne uka på tirsdag. I 2017 blir de invitert inn på en landslagssamling sammen med resten av minilandslaget. Her blir det også landskamp, hvor de får være Håndballjentenes maskoter!

Søknaden

I søknaden fra Kaja Tomasine sto det blant annet følgende.

– Mitt forbilde er Nora Mørk. Jeg har lyst til å være Minihåndballjente fordi:
Håndball er livet mitt! Jeg drømmer selvsagt om å en dag komme på landslaget. Jeg driver med håndball to ganger i uken, pluss kamper. Skulle ønske det var oftere.


LES OGSÅ: Et snev av New York på John Colletts plass.

LES OGSÅ: Wow! Finnes et lekrere Marka-toalett enn dette?

Nora Mørk

I tillegg får hver av minihåndballjentene en mentor gjennom hele året, og som skal besøke den heldige minihåndballjentas eget lag og lede en trening. Og det ble faktisk også forbildet til Kaja Tomasine og sikkert veldig mange andre håndballjenter - nemlig Nora Mørk som skal på besøk til Korsvoll.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...