Nordre Aker Budstikke

I dag skulle en fotballkamp vart i 85 minutter

Nesten! Skeid ledet fram til det bare var få minutter igjen av kampen. Men i ekstraomgangene slo Strømsgodset grusomt tilbake. Ikke rart målscorer David Tavakoli fortvilte. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Stor ståhei på Nordre Åsen, da 2. divisjonslaget Skeid tok i mot Strømsgodset fra fotballtoppen i andre runde i cupen. Med sjokkåpning av hjemmelaget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE ÅSEN:Ny og mye større tribune på plass, sola skinner og andredivisjonslaget Skeid skal måle krefter med drammensgutta - Strømsgodset i eliteserien.

Det har vært en veldig god start for Skeid så langt i serien, som kun har tapt mot Grorud, 1-0, forrige helg.

LES OGSÅ: Kjelsås videre i cupen!

– Kan slå hvem som helst

Og som skeidtrener Tom Nordlie sa for en tid tilbake - når Skeid spiller på sitt beste så kan de nesten slå hvem som helst!

Skeid åpner friskt, og tidlig ute med gode muligheter. Skeid presser Godset. Ikke lett å se at det ene laget var eliteserie og det andre noen divisjoner ned. Etter ni minutter klinker også Hassan Mohamed Yusuf til med et flott mål, og hjemmelaget sjokkåpner mot eliteserielaget. 1-0 på Nordre Åsen.


Hassan Mohamed Yusuf scoret Skeids første og sørget for at hjemmelaget ledet nesten hele kampen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Etter nesten 20 minutter er også Skeid nærmere 2-0 enn Godset en utligning. Skeid er godt organisert bakover, og vinner også de fleste duellene.

Godset våkner

Så våkner gjestene. Etter første halvtime får Strømsgodset sin første veldig gode sjanse, skudd i tverliggeren. Like etter ny sjanse til Godset, men kjemperedning av skeidkeeper Lysgård. Godset presser på, og får i 33. minutt utligning. Kreditert Mounir Hamoud i 33. minutt - 1-1.

Tavakoli igjen

Skeid slipper noe av presset, og kampen går mot pause. Men i siste minutt, med mye folk foran Godsetmålet, er det skeids David Tavakoli som får satt foten på ballen, og 2-1 til vertene Skeid på Nordre Åsen til pause.

Skeidsupporterne klapper hjemmelaget av banen. Hva sier Nordlie til gutta i garderoben?


Marcus Pedersen og eliteseriespillerne i Godset ble kraftig skremt av et sterkt Skeid.

Andre omgang

Skeid på hugget, og skaper de største mulighetene. Skeid nærmere 3-1 enn godset med utligning. Men Godset gir seg ikke, presser mer på i de siste ti. Superkeeper Lysgård holder ledelsen for Skeid, med flotte redninger. Så kommer en fulltreffer fra Bassel Zakaria Jradi, og utligning i 86 minutt.

Ekstraomganger.

Mulig Skeid begynte å bli litt slitne. Det tok Strømsgodset kun 1 minutt å ta ledelsen på Nordre Åsen, i 91. minutt scorer Lars Pontus Engblom. Få minutter senere er Bassel Zakaria Jradi på igjen, og øker ledelsen til 4-2 til gjestene fra Drammen.

Da ble det tungt for vertene. Og resultatet 4-2 holdt seg helt til dommeren blåste av av kampen.


Men moro var det!

For lang kamp?

Ble kampen for lang, Tom Nordlie?

– Vi fortjener å gå videre da det står igjen fem minutter. Jeg er skuffa, sier Nordlie. .

Søndag er det lokaloppgjør mot Kjelsås, som samtidig som cupdrømmen røyk for Skeid, slo 1. divisjonslaget Strømmen på bortebane, og avanserte tiø tredje NM-runde.

- Vi skulle gjerne fått med seg en bedre opplevelse herfra. Hjelper ikke det nå, sier Nordlie, som sammen med Skeid-gutta skal bruke de neste dagene på å legge den sure cup-exiten bak seg.


David Tavakoli. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Skeidsupporterne var ivrige på sidelinja. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

I 87 minutter var Skeid videre i cupen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...