Nordre Aker Budstikke

De fikk noen utfordringer:

Igjen Junior-NM i sandvolleyball på Kringsjå

– Vi fikk noen utfordringer med styrtregn, lyn og torden, men med en supermotivert dugnadsgjeng så har avviklingen gått fint, sier Bjørn Sletvold, leder i Koll Volley og arrangementsansvarlig for Junior-NM.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.07.2021 kl 21:57

KRINGSJÅ: Mens Anders Mol og Christian Sørum viser seg frem i Tokyo ser vi kanskje morgendagens olympiere imponere i sanden på Koll Arena på Kringsjå og på Voldsløkka denne uken.

Det er fjerde året på rad at Koll Volley står som arrangør av Junior-NM i sandvolleyball, og denne gangen er det ny deltakerrekord med hele 275 lag påmeldt i klassene fra U15 til U21. Største klasse er JU17 med 61 påmeldte lag, ifølge klubben selv.

– Vi fikk noen utfordringer med styrtregn og lyn og torden, men med en supermotivert dugnadsgjeng så har avviklingen gått fint. Det er tydelig at Anders Mol Christian Sørum inspirerer unge til å velge (sand)volleyball og det gjør at stadig flere får øynene opp for denne flotte idretten. Norge er i verdenstoppen i sandvolleyball, noen vil kanskje si mot alle odds når en ser været og temperatur. Med det spillet vi ser under Junior-NM ser det lyst ut for volleyballfremtiden i Norge!, sier Bjørn Sletvold, leder i Koll Volley og arrangementsansvarlig for Junior-NM.

Finaler

I finalene i U19 klassene torsdag spilte både OL-deltager Anders Mols lillebror Adrian og lillesøster Melina kvalifisert.

I Jenter U19 møtte spilte Maja Windelstad fra Koll på hjemmebane med makker Eiril Isachsen fra Tønsberg mot Melina Mol og Terian Kaelo fra Strandvik Il.


Det var hjemmehåpet Maja fra Koll og Eiril fra Kolbotn som trakk det lengste strået i kampen som endte 2-0.

I Gutter U19 møttes Adrian Mol fra Strandvik og Håvard Solheim fra Tønsberg, Halvor Sæther og Jo Gladsøy Sunde fra henholdsvis Asker og Rival i finalen. En kamp som Halvor og Jo vant 2-0.

Sebastian og Johannes tok hjem mesterskapet etter en jevnspilt kamp over tre sett. De vant 2-1.

I Jenter U15 finalen spilte Lilli Aksnes-Øystese og Emma Fødal begge fra Strand-Ulv IL mot Tiril Våg Skjold fra Vindafjord og Zara Vaigafa fra KFUM Stavanger - her tok Lilli og Emma hjem seieren med 2-0.

I Gutter U15 finalen spilte David Stenberg fra Kvernbit IL og Mathias Tayawa Lønning fra Sandnes VBK mot Sebastian Kjemperud fra Vikersund og Johannes Ringøen fra Kristiansand Sandvolleyballklubb.


Peter Magnus Hansen og Simon Vardeh fra Koll Volley spilte seg til en suveren 5. plass!

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...