Nordre Aker Budstikke

Ikke bare å reise fire trikkestopp og banke Kjelsås

Selv om du er favoritt. Som Skeid vel var før bydelsderbyet, tabellen tatt i betraktning. Det ble en kamp med høy temperatur og røffe taklinger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2017 kl 22:16

KJELSÅS: Nesten 450 tilskuere tok turen til Grefsen Stadion for å se dagens lokaloppgjør mellom Kjelsås og Skeid.

Tatt tabellen i betraktning, og årets sesong så langt, så var nok Skeid favoritter i forkant, til tross at de ikke har vunnet over Kjelsås siden 2011.

Bretta opp flere fine kombinasjoner

Kjelsås bretta opp med flere fine kombinasjoner i første omgang. Jesper Solli hadde to fine rykk på rappen, der siste resulterte i 1-0 til Kjelsås. Solli finter seg forbi tre skeidspillere, sentrer ballen ut mot venstre der Magnus Aasarød styrer ballen i mål med breisiden.

Etter 1-0 scoringa ser vi en litt annen type kamp. Kjelsås legger seg bakpå og lar Skeid presse på. Dette resulterer i en haug med cornere til bortelaget og som etterhvert blir store sjanser. Men forsvarsrekka til Kjelsås jobber godt, og klarer rydde vekk.

FOTBALLFAKTA FRA KAMPEN HER

Snytt for mål?

Klokka tikker og det går mot siste spilleminutt i første omgang. Skeid kjører opp tempoet, og i det 38. minutt skjer det som får skeidpublikumet til å koke. Skeid slår corner, som fører til hardt skudd mot mål. Kjelsåsspiller redder ball på strek, noe som ser ut som hands, men dommer lar spillet gå.

Etterfulgt av denne omdiskuterte situasjonen, følger Skeid opp med flere cornere, og i det 43 minutt skjer det samme igjen.

Nok en gang redder kjelsåsspiller ball på strek. Men denne gang er spørsmålet: Var ballen i mål? Store deler av publikum tenkte som så. Dommer mente ikke det, så da tar Kjelsås pause med 1-0 i lomma.

Høy temperatur

Skeid fortsetter å presse på i andre omgang, men sliter med å utligne. Kampen dabber etterhvert av, og det ser ut til at Kjelsås tar med seg alle tre poenga. Det nekter Skeid å ta seg til takke med.


I det 60 minutt viser Skeid dyktig angrepsspill. Det er på høyresida det skjer, først med løp ut mot cornerflagget, innlegg og heading som går rett over mål. Neste sjanse er høgrekanten på Skeid som skjærer inn og fyrer av. Kjelsås-keeper Sivertsen må ut i full strekk, og redder med håndflata. Skeid nærmer seg nå.

Men mål lar vente på seg. Kjelsås ligger kompakt og viser dyktig forsvarspill, med Jens Aslaksrud som jobber alene på topp. Det er ingen enkel jobb, men rask er han, og på tampen av kampen får Skeidspillerne utfordringer med å stoppe han.

Lang ball blir sendt mot Aslaksrud, og med to mot seg sender han ballen videre på første touch mot keeper. Ballen går rett utenfor mål, men nærme var det. Her ser vi dyktige spissferdigheter fra Alsaksrud.

Utligner i det 85. minutt

Denne store sjansen til Kjelsås blir etterfulgt av mål til Skeid. Ørjan Hopen er mannen som utligner for bortelaget, og gir liv i kampen igjen.

De siste minuttene bærer preg av høy temperatur og det viser at dette er et ekte lokaloppgjør. Det ser ut til at ingen er fornøyd med uavgjort, og det resulterer i røffe taklinger fra begge lag, og et par store sjanser til Kjelsås på slutten.


Kjelsås spiller seg gjennom på venstre, legger inn og header i stanga. Jesper Solli er også nærme, med et hardt frispark som Skeid-keeper Lysgård tar akkurat.

Igjen uavgjort

Skeid og Kjelsås jobber godt, men det blir bare med det. Dommer blåser av kampen og det ender uavgjort i dagens kamp.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...