Nordre Aker Budstikke

Derbyet LYN-VIF i fare:

Ikke så lett å ta cornere her

Ikke mye plass å løpe på her på Kringsjå, når man eventuelt skal ta en corner. Foto: LYN FOTBALL

I påsken skulle det være et etterlengtet Oslo-derby mellom Lyn og VIF. Men at det skal skje på Kringsjå, er ikke sikkert.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2018 kl 14:54

KRINGSJÅ: – I påsken skulle det være et etterlengtet byderby mellom Lyn og Vålerenga på Kringsjå. Kong vinter er ikke helt enig i tidspunktet, og sportslig leder Rolf Magne Walstad er i dialog med NFF rundt forholdene på Kringsjå, skriver klubben selv på egen hjemmeside.

Nypprykkede Lyn i Toppserien for damer, spiller første seriekamp borte mot Røa 24. mars klokken 15.00. Men så spørs om den første hjemmekampen som toppserielag, kan spilles på hjemmebanen på Kringsjå.

Dette er Kringsjå og Oslo 19. mars. Kanskje blir Oslo-derbyet mellom Lyn og Vif flyttet. Foto: LYN FOTBALL

Retningslinjer

– Vår lokale utfordring er at vi på grunn av retningslinjer med hensyn til håndtering av snø med gummigranulat, ikke får snøen ut av anlegget. Videre har ikke hverken vi eller Bymiljøetaten i Oslo kommune noe deponi å frakte snøen til, skriver klubben videre.

LES OGSÅ: Men denne kunstgressbanen er miljøvennlig


Og fortsetter:

Fra whiteline til snøveggen

– Det er fra 30 til 60 centimeter fra whiteline til snøveggen, og det er på kort sikt umulig å få plassert den planlagte Media-brakken på langsiden - ved tavla. Vi ser per tiden ikke hvordan vi skal få sikkerhetssonen og området innenfor klart til 28. mars.

Flyttes?

Ingvar Graffer i klubben forteller til Nordre Aker Budstikke at det ser vrient ut, og kanskje blir kampen flyttet:

– Det er trolig, men ikke bestemt. Det ser vrient ut med 4,5 meter høye brøytekanter, under en meter fra sidelinjen, legger han til.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...