Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ingen over - ingen ved siden av

Kjelsås-gutta er meget fornøyde over å være ubeseirede - bak fra v.: Ola Romsaas, Mads Falck Rekstad, Erlend Hovdhaugen, Olav Indrebø Gjønnæs, Marcus Støen Fredriksen Ludvig Søgaard Larsen, Bendik Schei, Gabriel Kjølsrud Bøhn, Karsten Friis, Oskar Høgli Lie. Foran: Fabian Steen og Sturla Bergwitz Saur.
 
  Foto: KJELSÅS HÅNDBALL

I hvert fall ikke så langt i Bring-serien i håndball pulje 1, 2000-gutta til Kjelsås. Og hold av første søndagen i mars.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2017 kl 09:20

KJELSÅS: Etter å ha slått både Ski, Sverresborg og Viking denne helgen, er Kjelsås håndballs 2000-gutter fortsatt ubeseirede i den nasjonale Bring-serien i håndball. Så langt også eneste laget i pulje 1 som ikke har avgitt poeng i årets sesong.

LES OGSÅ: Gutta gjorde rent bord i Arendal

– Å møte både Sverresborg og Ski i løpet av én dag, er en kraftanstrengelse av de sjeldne. Når vi så kommer gjennom helgen som det eneste laget i vår serie uten poengtap, sier det noe om hva som bor i disse gutta.
 
Trener Magne Løksa er ganske så fornøyd etter helgens runde i den nasjonale Bring-serien i håndball. Nok en gang har gjengen fra Kjelsås vist hva de er gode for, med solide seire over både Sverresborg fra Trondheim, Ski og Viking fra Stavanger.

– Vi er jo bare halvveis i årets serie, men må jo innrømme at full poengpott etter så tøffe kamper er litt i overkant av hva vi hadde håpet på.
 

Fantastisk forsvar

– En av Kjelsås store styrker, er at vi er gode til å forsvare oss mot lag som er vante til å skåre mange mål, sier Tom Robert Øvstetun Bakketun.

– Takket være et utrolig fokus hos gutta våre, og målvakter i landslagsklasse, klarer vi å stoppe det meste. Når vi i tillegg klarer å gjennomføre både kjappe kontringer og tålmodig angrepsspill som gjør at hele laget kommer til store sjanser, går det som det gjorde denne helgen.
 

Komplett spillegruppe

– Denne type seire er ikke mulig uten en komplett spillegruppe, mener trener Mads Kjønstad.

– Igjen må vi jo understreke at de fleste motstandere vi møter er sammensatt fra store områder, hos oss har vi en gjeng lokale gutter gjennom lang tid har vært  villige til å stå på og trene for å bli best. Vi er veldige spente på hvor langt vi kan nå denne våren. Dette er utrolig moro.
 

Kom til Kjelsåshallen

Allerede 5. mars er det klart for neste runde i denne nasjonale serien, og da er det Kjelsås selv som er verter for lag fra andre deler av landet. Da er det bare å ta seg en tur til Kjelsåshallen for å se Norges beste håndball-lag måle krefter mot hverandre.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...