Nordre Aker Budstikke

Ja til beach-håndball på Kjelsås!

Ja til håndball i sanda - denne gjengen klatret til topps på første forsøk, fra venstre Siri, Astrid, Marianne, Mina, Charlotte og Celina. Foto: PRIVAT

Beach-håndball. Ja du leste riktig - håndball i sanda. Denne gjengen knallet til med gull på første forsøk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2016 kl 15:37

SKEDSMO: Beach-håndballcup på Skedsmo i helgen. Kjelsås jenter-04 var med for første gang, og knallet til med gull i klassen 12 år.

SE OGSÅ FILMSNUTT FRA PREMIEUTDELINGEN I SAKEN

– Morsomste

– En utrolig fin helg. Beach-håndball tror jeg er noe av det morsomste både spillere og trenere på 04-laget har vært med på. En publikumsvennlig turnering med mye fart, gøyal spillemåte og ikke minst sol, oppsummerer en av trenerne, Gunn Asveig Manflaa.

LES OGSÅ: Helgen da Kjelsås invaderer Elverum

Herlig å vinne! Foto: PRIVAT

Kreativitet

I beach-håndball får man poeng for å være kreativ.

– Det appelllerer jo til et mer lekent spill enten barbent eller i sokkelesten, sier treneren. Et flott arrangement ved Skedsmo Håndball klubb. To utendørs volleyballbaner, høy musikk og ivrige spillere. Selv om vi ikke var i nærheten av strand, var det skikkelig beach stemning i innlandet, sier treneren videre.

Kampene er to x åtte minutter, og det gis som nevnt poeng for kreativitet i målgivende skudd og hvem som scorer på banen.

Blokke skudd

– Det er ikke lov å takle spillere slik vi er vant til i håndballen så her måtte jentene bruke bena mer og blokke skudd. Og det er ganske tungt i sand, ifølge Manflaa


LES OGSÅ: Henger du med her? Slik skriver og snakker de unge: roflmao, idk, wtf, xoxo, btw, men hva betyr det?

Ni lag stilte i jenter-04 , og det ble spilt innledende kamper fredag og lørdag med sluttspill på søndag. Kjelsås hadde med tre lag, hvor da det ene gikk helt til topps ved å slå Bøler i finalen. Det andre laget tok bronsen.

SE OGSÅ FILMSNUTT FRA PREMIEUTDELINGEN I SAKEN

Kjelsås har også med lag i G-16, J-16 og J-18, i skrivende stund er ikke alle finalekampene ferdig, men her kan du sjekke flere resultater.

Vil ha beach-håndball på Kjelsås

– Fantastisk gøy! Dette vil vi gjøre igjen, og gjett om vi gleder oss til vi får til beach-håndball på Kjelsås også, sier 04-treneren.


Kanskje blir det snart muligheter på Myrerjordet også, for der er det også planlagt sandvolleyballbaner.

Alle jenter-04, som var med i beach-håndball i helgen. Fra venstre: Tuva, Siri, Mia, Kristine, Kaja, Klara, Marianne, Mina, Charlotte, Astrid, Celina, Eva, Martina, Guro og Oda foran med pokal. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ: Oslopakke 3: «Lett for urbane, barnløse hipstere i sentrum å stemple andres bilbruk som unødvendig»

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...