Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Idrettslagets nye leder

– Jeg er ydmyk til oppgaven

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Han sa nei til Oslo bystyre. Men ja til Kjelsås IL, den nye styrelederen i idrettslaget, Ivar Christiansen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2015 kl 19:40

KJELSÅS:Det har vært litt stille rundt Ivar Christiansen, etter at han for en tid tilbake trådte ut av Nordre Akers bydelsutvalg, det lokalpolitiske utvalget. Ikke det at han nødvendigvis har ligget på latsiden, men naturlig nok har det ikke blitt frontet og snakket om politiske saker i Nordre Aker Budstikke på en stund, fra Christiansenfronten.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Ja til idrettslaget

Men nå er han tilbake. Ikke politisk. Vel, helt politisk borte er han vel ikke, for han forteller at han fortsatt er engasjert i Grefsen Arbeiderpartilag. Og han forteller også at han er ønsket i comeback i Oslo bystyre. Men nei. Sa Ivar.

Les også: Vi bor i den beste bydelen?

Men da idrettslaget ville ha han til å stille som styreleder, ja da takket han ja.

– Jeg har jo vært styremedlem i laget i noen år, så jeg er godt kjent i idrettslaget, sier Ivar like før det er bydelsderby mellom Kjelsås A-lag og Skeid. Men han er nok mer Kjelsås enn Skeid, selv om han bor midt i mellom. Supporterskjerfet sier vel også sitt.

Han har også selv spilt fotball, selv om han kaller det noe annet.

– Jeg fusket litt med fotball på Grefsen folkeskole, men spilte aldri i noen klubb. Min meget beskjedne idretts ungdoms tid fikk sin topp da jeg var reserve på guttelaget til Skeid i ishockey tidlig på 1960 tallet, forteller Ivar.

Han fortsetter.

– Jeg var mer opptatt av motorer enn idrett. Først som voksen og lærer på Maridalen skole begynte jeg å trene, forteller han.

Blant annet ble det Trondheim – Oslo, Vidarløpet og Holmenkollmarsjen og diverse turrenn.

Reddet fra konkurs

I 1988 ble Ivar med i en gruppe som etablerte Vålerenga A/S, oppgaven var å forsøke å redde klubben fra konkurs.

– Vi lykkes og året etter ble A/S et nedlagt og klubben etablerte aksjeselskaper både for fotball og ishockey.

– Meste på stell

Men det er ikke så mye som den nye styrelederen tenker at han skal snu opp ned på i Kjelsås IL.

– Idrettslaget er veldig veldrevet og det meste er på stell. Et arbeide som jeg skal være med på å videreføre. I tillegg har laget gjennom flere år hatt en veldig dyktig styreleder, og som jeg nå skal ta over etter, Bernt Rotnes. Det er med stor ydmykhet at jeg nå går inn for oppgaven som ny styreleder i Kjelsås IL, sier Ivar.

I førsteomgang ett år fremover.

Klubbhus

Men det er kanskje likevel en ting som den tidligere lokal- og bystyrepolitikeren kan tenke seg å sette litt fart i.

– Et nytt klubbhus vil bli en kjernesak for meg som styreleder. Det er jo selvfølgelig en lang prosess, over flere år sikkert, men jeg kan godt tenke meg å være med å dra den prosessen i gang, sier han.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...