Nordre Aker Budstikke

Jentene skriver historie!

Kampen mellom Korsvoll og Bærum 2 på Korsvoll kunstgress i 4. divisjon for kvinner søndag kveld. Foto: Christian Fredrik Borg

Bare å gratulere Korsvoll Fotball med eget damelag, og som søndag kunne sparke i gang første kampen i 4. divisjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2021 kl 22:29

KORSVOLL: – I dag skrives det historie på Korsvollbanen når vårt nystartede damelag tar imot Bærum Sportsklubb til vår aller første seriekamp. Vi ønsker Korsvoll-damene lykke til og håper at mange har mulighet til å komme og støtte oss, oppfordret Korsvoll Fotball på facebooksiden tidligere i dag, søndag.

Da Nordre Aker Budstikke var på besøk hos klubben i fjor november, så fortalte de at det nå snart var klart for et eget damelag i Korsvoll IL:

– A-laget skal være en forlengelse av ungdomsfotballen, samtidig som vi vil utvikle spillerne. Vi satser på jentene i klubben, understrekte hovedtrener Aslak Sira Myhre ansvarlig for jentefotballen og sportslig utvalg i klubben.

Fjerde divisjon

A-laget starter i fjerde divisjon, og ifølge Sira Myhre så er det store deler av 03-kullet som er kjernen i laget.


Men det ble en tøff debut for damelaget til Korsvoll i første kampen, på hjemmebane søndag kveld. Etter å ha ligget under 0-1 til pause, så ramlet det inn tre mål til i andreomgangen, i regi av gjestene fra Bærum. Kampen endte med tap, men uansett gratulerer til Korsvoll med eget damelag.

Her kan du se lagoppstilling og scoringer fra Korsvolls første damelagskamp, mot Bærum, på fotball.no

– Godt miljø

Korsvoll Fotball har også fått mange flere spillere siste årene. I høst kunne Sira Myhre fortelle at i I løpet av de siste fire årene så har jentespillerne i Korsvoll fotball klubb økt fra 90 til 140 spillere - i ungdomsfotballen.

– Jeg tror grunnen til at de kommer hit først fremst er fordi vi nettopp har mange jentespillere, og at det er et godt miljø her og hvor alle er velkommen. I tillegg, vi mener på alvor at vi ikke er bare for de beste - vi skal ha godt tilbud til alle! Til de som er på kretsnivå, de som bare vil leke med ball, og de som er nybegynnere. Og når vi har fått til et miljø med mange jenter, kommer flere til. Vi har også sagt hele veien at det går helt fint å trene én gang i uka hos oss, enten om du driver annen sport eller har andre prioriteringer, sa også Myhre i den tidligere saken.

Korsvoll har også et samarbeidet om noen årskull med Koll, som ikke har ungdomsfotball.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...