Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jentene skal måle krefter med de beste

Kjelsås 00-jenter skal virkelig måle krefter i Kjelsåshallen på søndag, og trenger støtte fra tribunen. Foto: KJELSÅS HÅNDBALL

Og trenger også all den støtten de kan få fra tribunen. – Alle håndballinteresserte i området oppfordres til å komme til Kjelsåshallen på søndag, oppfordrer trener Christian Arnesen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Nasjonal håndballserie for 16-åringer spilles i Kjelsåshallen søndag 22. januar.

– Kjelsås Jenter 2000 har kvalifisert seg til den nasjonale håndball serien, Bringserien 16, hvor lag fra hele Norge deltar. 2017 er den ellevte utgaven av serien - tidligere Postenserien/Interregional serie - og er for gutter og jenter 16-år, ifølge Kjelsås Håndball og pressemelding.

Beste lag

I denne serien skal Norges beste lag for denne årsklassen kåres. Lagene kvalifiserer seg via spill i regionale serier i første del av sesongen. Serien består av 4 runder med nasjonalt sluttspill i april.

Videre.

– Dette er en arena for å måle seg mot de beste lagene i Norge innen denne årsklassen, og det er hard konkurranse for å kvalifisere seg. Kjelsås laget har som ambisjon om å komme til sluttspillet.

Tøff pulje

Treneren forteller om gode lag.

– Puljen vår er tøff og mye kan skje, men vi mener vi har gode sjanser, sier trener Christian Arnesen som sammen med Anders Holand Pettersen er trenere for laget.

Kjelsås jenter 2000 består totalt av 20 spillere hvor det er flere jenter som nå spiller på landslag og regionale landslag. I helgen får Kjelsåsklubben besøk av lag fra Alta og Trondheim.

– Alle håndballinteresserte i området oppfordres til å komme til Kjelsåshallen kommende søndag for å heie laget frem. «Det blir mye god håndball», avslutter Arnesen

Kampoppsett

Kampoppsettet for søndagen er som følger.

Alta-Kjelsås kl 10:00

Rapp-Alta kl 13:00

Kjelsås -Rapp kl 16:00

Mer informasjon om serien finnes her.

LES OGSÅ: Skolen slår alarm - innkaller til stormøte etter flere uønskede hendelser!

Les også:

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...