Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kampen signerte ny kontrakt

TRE NYE ÅR: Eivind Kampen har blitt belønnet med ny kontrakt i Kjelsås.Arkivfoto

I dag fikk Eivind Kampen lønn for den gode innsatsen han har lagt ned i form av en ny 3-årskontrakt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 21:14

GREFSEN: Kjelsås-treneren kan se tilbake på en meget god sesong, og skal fortsette som heltidssansatt i klubben.

50 prosent av tiden jobber han som hovedtrener for seniorlaget i 2. divisjon, og 50 prosentskal han jobbe med spillerutvikling.

- Vi er svært tilfreds med å få med Eivind videre. Eivind er en av de største trenertalentene i Norge og vi er utrolig fornøyd med at han ønsker å være med å utvikle klubben videre. Han har stor autoritet i spillergruppen og klubben, sier styreleder Alexander Rein.

Får frem talent

Styrelederen mener Kampen står for de verdiene klubben har satt.

- Han er målbevisst og setter krav til omgivelsene, og han er et forbilde hva angår gode holdninger og verdier. Vi er utrolig fornøyd med den jobben han har gjort, og gleder oss til fortsettelsen, sier Rein.

Eivind Kampen har siden 2012 vært ansatt som hovedtrener i klubben. Med 1-1 mot KFUM lørdag viste Kjelsås at de er Oslos nest beste seniorlag for herrer.

- Han har vært sterkt delaktig i den sportslige utviklingen vi har hatt de seneste årene. Det gjelder både vårt A-lag i 2. divisjon som har tatt solide steg, men også i forhold til spillerutvikling på yngre nivåer, sier Rein.

Utvikler hele klubben

Sportslig leder, Viggo Anthonsen, er også full av lovord.

- Det er en stor dag for Kjelsås Fotball når Eivind binder seg til klubben for tre nye år. I år har vi hatt meget gode resultater, men laget har vært i god utvikling over lengre tid under Eivinds ledelse, sier Anthonsen.

Han mener Kampen er den perfekte treneren for Kjelsås.

- Eivind er svært dedikert, han jobber hardt for å utvikle spillerne, laget, seg selv og også hele klubben videre, sier Viggo Anthonsen.

Samleside: Alle våre saker om 2. divisjon i fotball

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...