Nordre Aker Budstikke

Kan bli straffet - skal ha brukt spiller med for mange gule kort

Thomas Ødegaard og gutta fra Kringsjå risikerer straff grunnet bruk av spiller med tre gule kort. Foto: KORSVOLL FOTBALL

– Dette er noe vi må ha kontroll på, sier Lyn-trener Thomas Ødegaard, men som for øvrig mener at verken spillere eller trener bryr seg om dette akkurat nå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2017 kl 14:17

KRINGSJÅ: Lørdag 7. oktober meldte Lyn Toppfotball - 3. divisjon - at de har fått henvendelse fra juridisk avdeling i Norges Fotballforbund. Henvendelsen gjelder bruk av spiller som ikke var spilleberettiget. Spilleren skal ha tre gule kort, ett fra tidligere klubb, og to i Lyn.

NFF bekrefter dette.

– Vi bekrefter å ha mottatt en protest på Lyns kamp mot Ready angående en ikke-spilleberettiget spiller og har bedt Lyn om en redegjørelse. Hva som skjer videre blir avgjort av doms- og sanksjonsutvalget, sier Christer Madsen, kommunikasjonsrådgiver i NFF.

Hva straffen blir, vil ikke forbundet spekulere i før avgjørelsen er tatt.

NFF mottok protest fra kampen mot Ready, da Lyn skal ha brukt spiller som ikke var spilleberettiget, og med for mange gule kort. Foto: LYN TOPPFOTBALL

Blir det opprykk?

Lyn Toppfotball ligger nå øverst på tabellen med 58 poeng, og tre kamper igjen. Eidsvoll TF ligger bak med 55 poeng og en kamp mer spilt. Nå risikerer gutta fra Kringsjå å straffes for situasjonen, og da kan det bli en ekstra tøff sluttspurt på sesongen.

Søndag 8. oktober møter Lyn Lillehammer FK, hjemme på Bislett Stadion. Det er en kamp de må vinne for å komme et steg nærmere opprykk.

– Det finnes ikke lette fotballkamper. Lillehammer ligger under streken og trenger poeng for å holde seg. Vi trenger poeng for opprykk. Men vi er gode på hjemmebane, så de må være gode for å slå oss, sier hovedtrener, Thomas Ødegaard.

Henvendelsen fra NFF er ikke noe de bryr seg om nå, før dommen er kommet.


– Det påvirker ikke laget noe som helst. Vi bryr oss ikke om det nå. Nå er fokuset på å vinne fotballkamper, sier Ødegaard.

I reglementet står det at klubben har ansvar for å holde oversikt over hvor mange advarsler deres spillere har pådratt seg, og plikter å påse at karantener sones i samsvar med gjeldende reglement.

Her er Ødegaard klar i talen.

– Dette er noe vi må ha kontroll på.

Lyn-damene snart i sluttspurten

Lyn damer ligger også øverst på tabellen, i håp om å rykke opp til Toppserien. Akkurat nå har de 37 poeng, fem poeng foran Grei Kvinner elite, og fortsatt fire kamper igjen av sesongen.


De to siste kampene derimot, har ikke gått veien. 3-0 tap mot Kongsvinger lørdag 7. oktober, og helga før ble det 2-1 tap mot Fart.

Skeid, Kjelsås og Korsvoll

Ellers denne serierunden og bydelslag: Skeid gikk på en kjempesmell lørdag med tap mot allerede nedrykksklare Follo - 2-5, men ligger betryggende langt opp på tabellen i 2. divisjon. Kjelsås dro lørdag til Trysil og spilte mot Nybergsund, og gikk også på tap i 2. divisjon, 2-4.

Korsvoll i 3. divisjon, som Lyn, tapte også helgens kamp borte mot Valdres, men ligger på en god fjerdeplass på tabellen.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...