Nordre Aker Budstikke

KFUM-treneren sier Skeid har bygget ham som menneske

Osloderby til søndag, Skeid tar i mot KFUM på Nordre Åsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2017 kl 11:31

NORDRE ÅSEN: Skeid og Tom Nordlie er nok mer enn klare til å reise kjerringa på søndag.

Skeid, som ikke slapp inn ett eneste mål før i sjette serierunde, gikk på et surt tap i helgens kamp borte mot Raufoss. Mansour Gueye scoret Skeids eneste mål, i kampen som endte 2-1 til hjemmelaget. Les mer om niende serierunde her!

76 kamper for Skeid

Skeids Sven Erik Liland har laget et videointervju med KFUMs trener Jørgen Isnes, i forkant av søndagens Oslo-derby, mellom Skeid og KFUM. KFUM som har hatt en trøblete start på sesongen, men mer i flyt nå, tar turen til Nordre Åsen på søndag.

Mens Skeid ligger på foreløpig tredjeplass på tabellen i 2. divisjon, avdeling 1, er KFUM nede på en tiendeplass.

KFUM-trener Jørgen Isnes tror det blir spesielt å lede laget på Nordre Åsen på søndag, for selv har han 76 kamper for Skeid, i perioden 1997 til 2003.


– Man husker jo det meste som om det var i går! sier han

Som kampen mot Raufoss i det som den gangen het Adeccoligaen, i 2002. Med overtidsscoring av Odd-Karl Stangnes i Skeid, som ble utslagsgivende for å holde plassen i ligae, mimrer Jørgen Isnes i videointervjuet.

– Mange fine rollemodeller

Isnes kom til Skeid, fra Vestli, som 17-åring. Han forteller at klubben har betydd veldig mye for han som menneske.

– Jeg startet på juniorlaget og så til til A-laget. Jeg ble tatt godt imot. En bedre og bedre spillergruppe, en voldsomt fin gjeng. Skeid bygget meg som menneske. Det var mange fine rollemodeller i klubben, folk med sjel for Skeid og som man virkelig ble glad i. Det var lett å bli der i mange år, sier Isnes.

Tett og jevnt

Så til søndagens oppgjør mot gamleklubben.


– Det blir nok en tett og jevn kamp, mellom to lag som kjenner hverandre godt. Vi vet hva vi møter i Skeid. Tom Nordlie har vært flink til å få struktur i laget, som de har manglet tidligere. For oss gjelder å være dyktige bakover og enda mer giftige fremover.

– Men de møter ikke det samme laget som Skeid møtte i vinter. Nå møter de et helt annet lag. Vi går for tre poeng, sier Isnes.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...